xenon problemi...

xkaracanx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkaradaşlar 2004 model vectra 1.6 comfortum var ..16.08.08 itibari ile araca 8000k xenon taktırdım ve aküsünü yeniledim..fakat şimdi arac rolantide calısırken xenon lar actıgım zaman araba stop ediyor.. ilk acmada hersey normal fakat kapatıp tekrar actıgımda xenon yanmıyor.. sonra tekrar kapatıp acıyorum bu sefer xenon yanıyor araba stop ediyor...bu olay sadece sağ xenon için gecerli... solda herhangi bir problem yok..bu aksam servise gitcem... sizce sorun ne olabilir.. xenon larda serviste takıldı zaten ...olmazsa söktürecem valla ne yapımm.. yardımcı olursanız sevinirim.. :sorry:

Tam Net olarak ßilemiyorum ama sanırım Balastında ve tesisatında kısa devre olabilir.Garantisi olmasi lazim xenonlarin taktırdığı yere götür derim

xenon montajının çok dikkatli yapılması lazım.özellikle balastların yeri çok önemli.ne çok sıcak ne de çok soğuk olmaması,sıvı geçirmemesi lazım.bağlantıda sorun vardır,kısa devre falan yapıyordur.elektrikçi kontrol etsin bence...

benim balast tam olarak headers ın yanında duruyor. o sıcaklıkta ama şu ana kadar bir sorun yaşamadım. bende yerını deıştırmeyı dusunuyorum ama henuz tarar veremedim..

bazı xenon kitleri yeni nesil araçlarda sorun çıkarıyo.. xenon kitinin markası nedir?

benim balast tam olarak headers ın yanında duruyor. o sıcaklıkta ama şu ana kadar bir sorun yaşamadım. bende yerını deıştırmeyı dusunuyorum ama henuz tarar veremedim..
Melih Ben 2 sinide Amortisör Başlarının oldugu Kısıma koydum Resimleri Çeker koyarım

yok abi ben hondam için konuştum. corsanınkiler güzel yerde duruyor.

Geri