Xenon nasıl takabiliriz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ytuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ytuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar xenon angelsiz veya merceksiz takılır mı vectra b kasaya?Herhangibir zararı olurmu fara veya karşıdan gelene?

arkadaşım benim b kasa vectram var üzerinde cdı farlar vardı aldığımda benden önceki sahibi taktırmış ama xenon taktıramamıştı,neyse ben taktırdım,memnunmusun eh dışarıdan harika görünüyor araç ışıl ışıl,alışmak zor geldi,harami dere rampasında yukarı çıkarken hevesli oto var oraya götürdüm eve yakın diye tercih ettim ama sol far iki gün sonra göz kırpmaya başladı ücretsiz değiştiler sorun yaşamadım bir de sahibi ile sohbet imkanım oldu kendim çinden getiriyorum diyor arkasında duruyor,bu arada hepsi çinden gelme,birda internet adresleri vardı xenonfar.com gibi birşey çok ayrıntılı bir bak.ama ilk önce farları cdıyap daha güzel olur.

xenon yapabilir tabiki. ancak merceksiz yapma lütfen. biliyorum aradaki fiyat farkı malum ama karsıdakinin gözlerinin çok alır. bu arada evet çinden geliyor ama şöyle bir yanılgıya varmayın. çinde sadece kötü malzeme yok. türkiyedeki üretimden daha kaliteli mallarıda var hatrlatırım.

Geri