xenon farlarım göz kırpıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan varyemez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

varyemez

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
meraba arkadaşlar opel vectra c aracıma xenon far taktım ama sorun çıktı anlam veremedim arabayı çalıştırmadan yaktıgımda bi sorun yok ama araçı çalıştırdıgımda farlarım göz kırpmaya başlıyor 5 dakka sonra kendine geliyor sorun ne olabilir direksiyonu çevirdigimde daha belirgin kırpmalar oluyor ürünü burdan aldım http://www.hepsiburada.com/cyclone-...ls.aspx?categoryid=261411&productid=otm012101

Son düzenleme:
şu şekilde yakmayı dene bi.. far kapalı konumda aracı çalıştır yaklaşık 30 sn geçtikten sonra farlarını aç bu şekilde düzgün yanması lazım, aracı stop ederkende önce farlarını kapa sonra stop et..yine aynı sorunu yaparsa garantiden değiştir başka bir modelle

arkadaşım altarnatörü kontrol ettir düzensiz voltaj üretiyor olabilir normalde 13.6 olması lazımdır...

Kaç paraya aldın işçilik ne kadar garantisi varmı ?

balanslarda sorun olabilir

onu bende de yapiyor ama farı açtıktan 2-3 saniye sonra kesiyor. 5 dkk filansa problem war

ben sonradan taktırdım vectra c ye marka japon mtec. 6000k ne açarken dikkat ediyorum ne kapatırken. hiç daha problem çıkarmadı 7 aydır arabamda. montaja para vermedim

onun adı pırpırlama genellilkle astralarda yapıyor

bi aparat takıcaklar kondansatör çok ucuz bi parca biraz işçilik vercen sorun gecer

ankara mtec ana bayisinden aldım ben mtecleri orda bu kondansatörlerden büsürü vardı degerleri bu sorunu çözmek için özel

bana bi avuç vermişti astrada oluyo sendede olursa usta taksın demişti

sitede bi kaç kişide daha oldu

ben sonradan taktırdım vectra c ye marka japon mtec. 6000k ne açarken dikkat ediyorum ne kapatırken. hiç daha problem çıkarmadı 7 aydır arabamda. montaja para vermedim

nerde kaça takdırdın volkan

Geri