Xenon far?

albertxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar sport aracima xenon far taktirmak istiyorum.Ancak ilk tereddutum yagmurlu havalarda xenon farlarin kirilmasi ve gorusun dusmesi.Kisin sikinti yasamak istrmiyorum eskk xenon boleydi.

Taktiran arkadaslar ne kadara ne narka taktirdiklarini ve yorunlarini alabilir miyim.Led gunduzun altinda sari kotu duruyor:-)Tesekkurler:-)

Ynt: Xenon far?

Xenonda en kalitelisi philipsdir.
Ama merceksiz farda karsidan gelenin gozunu almaktan baska bi ise yaramaz. İsigi dagitir mercek taktirmanizi oneririm.

Hangi marka xenon  taktırırsanız taktırın kırılma dediğiniz ışık perdesi oluşur.  ևünkü  halojen ampule göre üretilmiş far tasında odak tutmaz. Yapacağınız en güzel iş performans ampul ü almanız.

Lütfen sadece xenon far taktırmayın, farınızada eş zamanlı mercek modifikasyonunu mutlaka yaptırın.
Yoksa bol küfür yemenizi istemeyiz.

Zaten xenon yaptirirsam karsidakini en az rahatsiz edicek sekilde yaptiricam tek korkum yagmurda onunu zor gormek.Fiyat ariligi nedir xenonun birde sorun yaratir mi acaba?

albertxx link' Alıntı:
Arkadaslar sport aracima xenon far taktirmak istiyorum.Led gunduzun altinda sari kotu duruyor:-)

Kesinlikle katılıyorum.
Mercekli far yaptırmak istiyorum ama şu android navigasyonu yaptırdıktan sonra daha araç 650 km de :D

Benim 3200 oldu 1.5 ayda:) Ama xenon şart sporta sarı çok kötü led altına gece açınca kötü duruyor:) Fiyat ve bilgi vericekler çok iyi olurlar:)
Navi ise daha karar vermedim telefondan igo kullanıyorum en olmadı internetimden normal samsung navi kullanıyorum:)

geçende sormuştum serviste 350 tl civari bi rakama hallediyorlar ama detaylarini bilmiyorum isterseniz arayip sorun

albertxx link' Alıntı:
Arkadaslar sport aracima xenon far taktirmak istiyorum.Ancak ilk tereddutum yagmurlu havalarda xenon farlarin kirilmasi ve gorusun dusmesi.Kisin sikinti yasamak istrmiyorum eskk xenon boleydi.

Taktiran arkadaslar ne kadara ne narka taktirdiklarini ve yorunlarini alabilir miyim.Led gunduzun altinda sari kotu duruyor:-)Tesekkurler:-)

Merhaba,

ben yenilediğim astra j spor aracıma hem kısa hem de sis farlarına philips marka xenon taktırdım 2 çift xenon montaj dahil 600TL herhangi bir arıza ışığı gibi durum söz konusu değil. tavsiye ederim.

Mercekli taktirdiniz dimi? birde yagmurda nasil gosteriyor?

Geri