7 Mar 2009 #11 emrastra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 1,953 Tepkime puanı 4 Puanları 38 Yaş 35 mtech cosmo blue alın çok işe yarıyor
8 Mar 2009 #12 HSG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 4,272 Tepkime puanı 1 Puanları 0 kısaların xenon olsun uzunların sarı olsun.. Renk farkı ve sarının görüş netligi mavi ve tonlarından daha iyi oldugu için selektör yaptıgında dikkat çekme görevini yerine getirir
kısaların xenon olsun uzunların sarı olsun.. Renk farkı ve sarının görüş netligi mavi ve tonlarından daha iyi oldugu için selektör yaptıgında dikkat çekme görevini yerine getirir
8 Mar 2009 #13 FireStarteR Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Şub 2009 Mesajlar 670 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Efkan ATALAY' Alıntı: Far ayarını mükemmel yaptılar. Ne dağılma ne vs. hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptılar far ayarını ben bugün gittim sanayide makinayla baktı adam çok dağılıyor dedi far ayarı olmaz falan filan dedi..
Efkan ATALAY' Alıntı: Far ayarını mükemmel yaptılar. Ne dağılma ne vs. hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptılar far ayarını ben bugün gittim sanayide makinayla baktı adam çok dağılıyor dedi far ayarı olmaz falan filan dedi..
13 Mar 2009 #14 viper&viper Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Şub 2009 Mesajlar 1,303 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Astra h da orjinal fara xenon taktığında dağılma çok olmuyor, o nedenle de far ayarı kolayca yapılabiliyor
Astra h da orjinal fara xenon taktığında dağılma çok olmuyor, o nedenle de far ayarı kolayca yapılabiliyor