Xenon daha ilk gün cortladı :( YArdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ssdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün foruma gönderdiğim mesajda farlarımın yapıldığını çok güzel olduğunu söylemiştim.

Aradan daha bir gün ne geçti ne de geçmedi farların biri fena BUHAR oldu öbürü de daha az. Ama yaptırmanın hiçbir anlamı kalmadı pazartesi hemen gidip yapan ustayla konuşcam.

Ama gitmeden sizlerden yardım istiyorum. Acaba bunun için illa ki far tekrar mı sökülecek ve yeniden temizlenecek?

Eğer öyle ise bir de tamponun çıkması gerekiyor ki eyvah çünkü bu da bir maliyet. Lütfen yardım :(

yapan usta maliyetsiz tamponu indirp o farı kurutup güzelce silikonlaması lazım sorun ortadan kalkar kanımca ;)

son hali resimli

Resimleri ekledim. Çok fena

Ekli dosyalar

• photo0004xn7.webp
    photo0004xn7.webp
    22.9 KB · Görüntüleme: 70
  • photo0005ho9.webp
    photo0005ho9.webp
    32.4 KB · Görüntüleme: 63
işçilikle ilgili bir sorun gibi görünüyor. ustana tekrar götürürsen ücretsiz yapması gerek..

ustalık bu parayı almayı biliyorsan hizmetide vereceksin ben hiç ödeme yapmamalısın diye düşünüyorum

arkadaşlar problemimi usta dün çözdü . Farları yeniden açtı temizledi. Ancak bir tanesi yeniden ufak ufak buharlanmaya başladı. Ama görüşü etkilemiyor . Arac balıkesire gidip gelecek. Geldikten sonra açtırıcam artık onu da . Ama genel olarak aydınlatmam düzeldi .Memnunum diyebilirim. Selamlar teşekkürler

Geri