xenon angel eye vb...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xnosx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xnosx

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun xenon ne demek angel ne demek inanın bilmiyorum sadece florasan gibi beyaz gösterdiğini biliyorum astra g hb aracım var ve bunlardan yaptırmak istiyorum fiyatlarını srdum 400 lira dediler sonar marka angel dediler bunlarda xenon ampul varmı dedim yoq dediler nasıl beyaz yapıo o zaman dedim ekstra 2 lira daha gerekio dediler lütfen engin bilgilerinize ihtiyacım var ayrıntılı bi anlatabilirmisiniz şu angel xenon eye işini ?_ LÜTFENNNN

angel eye far kiti mevcut farlarınızın sökülüp yerine takılan parca

kısa aydınlatmada mercekli kısım yanar böle aynalı top gibi olan kısım

angel eye demek bu kısa ver uzun aydınlatma çıkısı etrafında halkalar olan

xenon kit ise 2 ampul ve 2 dönüştürü (adaptör gibi düşünün)

xenon ampuller angel eyes kitin yani farın içine takılır beyaz beyaz gezersiniz

angel almadan xenon alabilirsiniz normal farınızda kullanabilirsiniz

ama angel far kiti alırsanız normal bi ampul olan halojen tipte ampuller mercekten dısarı iyi çıkamdıgı için aydınlatma düşük olur

angel eye far kiti tavsiyem fk markadır 450 lira civarı

xenon kitte marka tavsiyem de fiyat performans açısından Mtec 350 lira civarı

ama angel far kiti alırsanız normal bi ampul olan halojen tipte ampuller mercekten dısarı iyi çıkamdıgı için aydınlatma düşük olur

bugra benım aracı gordun bende texon 8000k xenon var fakat aydınlatmadan pek memnun değilim xenon u değiştirecektım ama bu yazını gordugum ii oldu . bakalım gozum alısmassa xenonları sokup kendı ampulunu takacam. normal aydınlatılmıs yollarda far yanıyo mu yanmıyo mu bellı değil ama bazı araclar goruyorum masallah onu gunduz gıbı aydınlık ama bende onum cok karanlık angeldan kaynaklanıyo demek oda :S

bugra benım aracı gordun bende texon 8000k xenon var fakat aydınlatmadan pek memnun değilim xenon u değiştirecektım ama bu yazını gordugum ii oldu . bakalım gozum alısmassa xenonları sokup kendı ampulunu takacam. normal aydınlatılmıs yollarda far yanıyo mu yanmıyo mu bellı değil ama bazı araclar goruyorum masallah onu gunduz gıbı aydınlık ama bende onum cok karanlık angeldan kaynaklanıyo demek oda :S
8000k taktıysan maviye yakındır ondan görüşün birazcık engelleniyor eğer 4300k veya 6000k alsaydın yaşamazdın bu sorunları ;)

8000k taktıysan maviye yakındır ondan görüşün birazcık engelleniyor eğer 4300k veya 6000k alsaydın yaşamazdın bu sorunları ;)

6000k taktırırsam gorus aydınlanır mı ? yani resım olsa koyacam ama inanın trafikte sanki farlar kapalıymıs gibi onum karanlıklasıyo ama aydınlatmanın az oldugu yerlerde normal gorus oluyo yani nasıl anlatsam normal farlarda onun aydınlanıyor ya bunda onum sankı farlar kapalıymıs gıbı karanlık. 6000k alırsam daha net aydınlatma saglarmıyım?

aydınlattığın için cok teşekkür ederim bir sorum daha olacak şimdi ben xenon almasam sadece 400 lira değerindeki sonar marka angel eye kiti alsam xenon takmadan kullansam ışık yine beyaz olurmu ? yada tatmin edici olurmu ?

6000k taktırırsam gorus aydınlanır mı ? yani resım olsa koyacam ama inanın trafikte sanki farlar kapalıymıs gibi onum karanlıklasıyo ama aydınlatmanın az oldugu yerlerde normal gorus oluyo yani nasıl anlatsam normal farlarda onun aydınlanıyor ya bunda onum sankı farlar kapalıymıs gıbı karanlık. 6000k alırsam daha net aydınlatma saglarmıyım?
Evet daha net sağlarsın ;) honda nın son civic'lerine gir bak istersen orjinal xenonlara 4300 aydınlatması baya iyi

bilgilendirdigin için tsk ederim

aydınlattığın için cok teşekkür ederim bir sorum daha olacak şimdi ben xenon almasam sadece 400 lira değerindeki sonar marka angel eye kiti alsam xenon takmadan kullansam ışık yine beyaz olurmu ? yada tatmin edici olurmu ?

bence 400 liralık sonar değilde 450 liralık depo (fk) hangisini bulursan fk daha iyi olur ondan taktır

içinede beyaz halojen ampul takabilirsin ben şuan öle kullanıyorum ama aydınlatma zayıf mecbur sislerde açık geziyorum

abi senin farlar çok güzel xenonu değiştirmeden önce mercekleri değiştirip dene bizdekiller çin malı mercek

bide mercekli farda en iyi xenon neyse onu kullanmak gerek mtec bosh philips titanium rg

çıkma megane 2 mercekleri en çok tavsiye edilen valeo marka sitede bi arkdastada vardı satmadıysa ve aracın merceklere uyarsa ;)

bende xenon takarken mercekleride boyutu uyan kaliteli bi mercekle değiştirmek istiyorum

Geri