Xenon 6000k or 8000k?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doftin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende 6000k taktırdım fakat yakın mesafedeki görüntülerde 8000k lara göre daha bulanık dağınık ama uzak mesafelerde 6000 uzunları yakmaktan daha net bi görüş açısı veriyor. uludağ yolunda bunu denedim 8000k ile arka arkaya geldik benimki daha net oldu

6000k!

4300k ve ya 6000 öneririm

I m strongly suggest u that replace the 8000k bulbs via 6000k.. It's a huge lie to told there is no any 6000k hid.

If it's possible handle it.

Son düzenleme:
yani arkadaslar sonuc olarak 8000k yi onermiyorsusnuz yarin ona gore arayacagim 6000k getirin diyecegim. bu farlarin siritmasindan korkuyorum aradaba biraz yesil yaniyor sanki arabada:)

6000k yeşil yanmaz. beyaz görüntü verir. 8000k biraz daha mavi görünür. 6000K diyorum halaa.

Son düzenleme:
yani arkadaslar sonuc olarak 8000k yi onermiyorsusnuz yarin ona gore arayacagim 6000k getirin diyecegim. bu farlarin siritmasindan korkuyorum aradaba biraz yesil yaniyor sanki arabada:)

doğrudur, çnk forumda açılmış xenonla ilgili diğer konularda da hep 6000 K öneriliyor..

bu arada, imza alanınıza 'hala' AD-SOYAD yazmamışsınız, forum kuralları gereği eklemeniz gerekiyor, aksi taktirde mesajlarınız silinip, size uyarı gelebilir...

6000 k 8000k

Arkadaslar

aracinizin rengine göre alirsan1z daha iyi olur 8000 k buz mavisi aracinin rengi gumus gri ise guzel durur .

mavi olsun bizim olsun.. :D

ben olsam degiştirmezdim..

Arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. benim icin onemli olan arabadakı goruntusu. beyaz opel astrada sizce 8000k mi daa ii gorunur 6000k mi? bu konuda yorum yaparsaniz cok sevinirim yarin 12 ye kadar adama bildirmem gerekiyorda. bundan once philips diomand vision kullaniyordum.

Geri