X16XEL MOTOR KODLU LPG KULLANICILARI ve ATİKER'İN CEVABI

arkadaşlar ben brc söktürüp atiker taktırdım o kadar diyorum

ben taktırdım trabzonda 2 ay oldu sorun yok sıkıntın yok motorlarımız aynı diye biliyorum eğer sen arabana motoruna kefilsen bi sohbet ederiz ben sana bi iki tavsiyede bulunurum taktırırsın tavsiye ederim ateslemeyi bobinden aldırmadım enjektörleri manifolta yakın koydurttum onları da forumdan öğrenmistim seytan kulağına kursun problem yok trabzonun neresindesiniz

bobinden aldırmadıysanız nereden aldırdınız

X16XE motor ve 50.000 kmdir lpg şuan diğer kitlerden fazla yakması harici sorun yaşamadım :D

aynı motorda sıralı lovato var, sorunsuz galiba(aracı yeni devraldım). bilginize

x16xel 2000 model astramda brc takılı 5 yıl 110 bin km dir kullanıyorum.Hiç sorun yaşamadım.

4 seneden beri atiker takılı hiç bir sorun yaşamadık sayılır çok şükür önemli olan montaj gerisi hikaye bence anlayan biri taktıktan sonra

aynı motor ve yaklaşık 3 sene 35000 km dir atiker takılı. pek sorun yaşamadım. sadece yazları uzun süre lpg kullanımından sonra motor benzinde iken soğuk çalışırken gaza geç tepki veriyor. lpgye geçince sıkıntı yok. bir süre benzinde kullanırsam düzeliyor.

Atikerin müşteri hizmetleri sıfır, ilgi alaka sıfır, on bin km bakımını bir km bile geçerseniz kit garanti kapsamından çıkıyor. Yinede taktırırsanız siz bilirsiniz.

Linke tıklarsanız ne kadar sorunlu bir kit olduğunu anlarsınız.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/atiker

Son düzenleme:
LPG sistemi atiker sorun çıkarmaz. yeterki montajı doğru ve arabanın sistemine uygun yapılsın. arabanın bobini bozuluyo diyenler için LPG sisteminin ateşleme tetikleme kablosunun ek yapıldığı yer ve kablonun geçirildiği yer hatalarından dolayı bobini bozuyor. çekiş sorunu yapıor silkeleme yapıyor diyenler için; enjektörlerin manifolda montaj hatası ve de ustanın yaptığı ayar hatalarından kaynaklanıyor. bunun gibi sorunları sıralıyabilirim daha gördüğüm LPG montajlarından dolayı.
Bence hata LPG sisteminde değil Sistemi montaj yaptırdığınız yerde.

motor kodum x16xel hiç arıza vermedi 40bin km oldu taktıralı

Geri