LPG dönüşümünün özellikle X16XEL motor kodlu araçlarda daha fazla problem yaşattığına dair forumda geçen ifadeleri toplulaştırma gereği hissettim. Acaba gerçekten sadece bu motorlarda mı sorun daha fazla? Atiker merkeze(Teknik Destek Servisi) bu konuyu sormuştum. sorduğum soru ve verilen cevap aşağıdadır. Verilen cevap gayet yuvarlak. X16XEL motor kodlu tercihen ATİKER kullanan arkadaşlar lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Benim gibi karasız olduğunu düşündüğüm bir çok arkadaşa bu bilgilerin rehber olacağı kanaatindeyim.Herkese sevgi ve saygılar....
ATİKER'e sorum:
Merhabalar sayın yetkili,
Aracıma Atiker LPG sistemi taktırmak istiyorum ancak , aracım 1996 OPEL Astra CARAVAN SW 1.6 16 V , MOTOR KODU: X16XEL. Bu motor koduna sahip opel araçlarda LPG DÖNÜŞÜMÜNÜN KRONİK SORUNLARA YOL AÇTIĞI (ÖZELLİKLE ATEŞLEME BOBİNİNİ SÜREKLİ BOZDUĞU) OPEL FORUMLARINDAKİ KULLANICILAR TARAFINDAN SIKLIKLA İFADE EDİLMEKTEDİR.
Bu itibarla X16XEL motor kodlu opel araçlarda ATİKER DÖNÜŞÜM SİSTEMİ KRONİK SORUN ÇIKARIR MI? EĞER ÇIKARIYORSA ÇIKARDIĞI SORUNLAR SADECE BU MOTOR TİPİNE Mİ ÖZGÜDÜR?. YOKSA MONTAJ HATALARINDAN MI KAYNAKLANMAKTADIR?
BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
ÇALIŞMALARINIZDA KOLAYLIKLAR DİLERİM..
Aldığım cevap:
Sn;Yahya bey mailiniz için teşekkür ederiz
Aracınıza sıralı sistem uygundur
teknik acıdan sorun yaşanmaz
performanstan yayıp yaşanmaz
%40 tasarruf sağlarsınız
2 yıl garantili
Saygılarımızla
ATİKER'e sorum:
Merhabalar sayın yetkili,
Aracıma Atiker LPG sistemi taktırmak istiyorum ancak , aracım 1996 OPEL Astra CARAVAN SW 1.6 16 V , MOTOR KODU: X16XEL. Bu motor koduna sahip opel araçlarda LPG DÖNÜŞÜMÜNÜN KRONİK SORUNLARA YOL AÇTIĞI (ÖZELLİKLE ATEŞLEME BOBİNİNİ SÜREKLİ BOZDUĞU) OPEL FORUMLARINDAKİ KULLANICILAR TARAFINDAN SIKLIKLA İFADE EDİLMEKTEDİR.
Bu itibarla X16XEL motor kodlu opel araçlarda ATİKER DÖNÜŞÜM SİSTEMİ KRONİK SORUN ÇIKARIR MI? EĞER ÇIKARIYORSA ÇIKARDIĞI SORUNLAR SADECE BU MOTOR TİPİNE Mİ ÖZGÜDÜR?. YOKSA MONTAJ HATALARINDAN MI KAYNAKLANMAKTADIR?
BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
ÇALIŞMALARINIZDA KOLAYLIKLAR DİLERİM..
Aldığım cevap:
Sn;Yahya bey mailiniz için teşekkür ederiz
Aracınıza sıralı sistem uygundur
teknik acıdan sorun yaşanmaz
performanstan yayıp yaşanmaz
%40 tasarruf sağlarsınız
2 yıl garantili
Saygılarımızla