X16XEL Headers

Astra Maniaa

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar

f kasa 1.6 ecotec motor için headers buldum almayı düşünüyorum fakat benim aracım g kasa motor aynı aynen uyar mı yoksa farklı mı?

bi sorum daha olacak headers takınca katalitik iptal mi oluyor katalitik iptal olursa üzerindeki sensörün fişi nereye takılıyor bir ara iptalini düşünmüştüm ama ustam sensör yüzünden çok yakacağını söylemişti merak ettim

Son düzenleme:
f kasa için demişsin senin kasaya uyarmı bilmiyorum ama sen düşünmezsen burda paylaşım yaparmısın nerden bulduğunu ve fiyatı hakkında bilgi verirsen belki almayı düşünen arkadaşlar olabilir

güncel

slm, Z motorda 2 sensör var nasıl olur bilmiyorum ama X de problem yok...headersı aldım ama beklediğimden kötü durumdaymış...istiyorsanız agar egzoz markasındada headers var ama dokmeden..bende onu kullanıyordum ama bu lexmaul...:)

selam arkadaşlar

f kasa 1.6 ecotec motor için headers buldum almayı düşünüyorum fakat benim aracım g kasa motor aynı aynen uyar mı yoksa farklı mı?

benim aracım f kasa x16xel bende alamk isdiyorum fiyatı ne ve nerden bula bilirim

ben 2. el ebaydan bulmuştum ama öğrenene kadar bitti açık arttırma aslında hala merak ediyorum f kasanın heades, g kasaya uyar mı diye sonuçta aynı motor

vxr bn satışta msj attım zaten cvp bekliyorum senden

ben 2. el ebaydan bulmuştum ama öğrenene kadar bitti açık arttırma aslında hala merak ediyorum f kasanın heades, g kasaya uyar mı diye sonuçta aynı motor

vxr bn satışta msj attım zaten cvp bekliyorum senden

uydu hemde heders krom diğil yani iç yüzeyi pürüzlü ve biraz da paslı olmasına rağmen lexmaulun geniş 4-2-1 olmasından dolayı daha hızlı devirleniyo...

Geri