x motorlara cc takılmıyor mu ?

murathanouz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad: 2000 model astra cd aracıma cc takılabilirmi diye istanbuldaki yetkili servislere mail attım.şu ana kadar 3 servisten mail gedi.üçüde teknik olarak x motorlara cc takılamaz üzgünüz diyorlar. istanbulda x motorlara cc taktıran var mı.varsa nerede ve maliyeti ne kadarı buldu ?

takılır

cruise control modülü gerekiyor gaz teline kumanda eden.

en pahalı parça odur.

fiyatı yaklaşık 400 civarı sanırım.

valla sana kim demişse yanlış demiş benim bildiğim kadarıyla x motorlara da takılabiliyor ki benim vectrada da daha önceki sahibi taktırmış paşalar gibi çalışıyo valla...

ben ustama sorıyım bunu yarın size net bilgi veririm

valla sana kim demişse yanlış demiş benim bildiğim kadarıyla x motorlara da takılabiliyor ki benim vectrada da daha önceki sahibi taktırmış paşalar gibi çalışıyo valla...

forumdan daha önce okuduğum kadarıyla takılıyo denmişti ama herkes ankaradan bahsdiyordu.herhalde sizde ankaradasınız.istanbulda yetkili servisler teknik olarak mümkün değil diyorlar.varmı istanbulda uygun fiyata tana bildiğin bir yer.

net bilgi var dostum gaz teline kumanda eden modül farkı var sadece x motorda çünkü drive by wire yok. dolayısı ile gaz kumandası için tele müdahele edilmeli.

z motora takılan sistemden tek farkı ayrıca bu kumanda modülünün olmasıdır :)

net bilgi var dostum gaz teline kumanda eden modül farkı var sadece x motorda çünkü drive by wire yok. dolayısı ile gaz kumandası için tele müdahele edilmeli.

z motora takılan sistemden tek farkı ayrıca bu kumanda modülünün olmasıdır :)
üstat modül dedinmi çok paraya çıkıyo bu iş ya.daha önce ki konularda ankarada x motorlara 200-250 civarı toplam maliyet, z motorlara 100-150 arası toplam maliyet diye konuşuluyordu. kimse bu kadar fazla fiyattan bahsetmemişti.eğer öyleyse ne gerek var canın taktırmam bende. para cebimizi mi deldi.:p

valla modülün fiyatını kesin bilmiyorum...

çıkma bulunursa ne ala... :D

yani bana kalsa motoru tümden söküp çelik piston piston kolları falan takıp bide turbo blowoff el yapımı headers 4x4 de yaparım arabayı ama herşey paraya bakıyo yani anlıycağınız parayı weren herşeyi yaptırır olmaz diye bişey yok.

ustamla konuştum bu gün elekktronik gaz kontrolü ünitesi olmadan olmaz dedi fakat bazı vectra b lerde mevcutmuş

Geri