www.ucuzaceptelefonu.com ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu site hakkında bilgisi olan varmı ? daha önce alışveriş yapan iPhone 3Gs 32 gb alacağım fiyat çok uygun ama telefon nasıldır :confused: garanti durumu özellik orjinallik garanti ?

http://www.ucuzaceptelefonu.com/urunler/13__iphone-3gs/

güven vermiyor bana piyasa fiyatının 4 te birine olmaması lazım yarısı olsa neyse

Aynen abi bende ondan sordum :S

hahah yok artık daha neler bu neya

Biraz araştırdım da çakma imiş galiba :D Çin malı yani

Neden fiyatlarımız daha da düşük;

Kurulduğumuz günden bu yana,zaten dahada düşük olan fiyatlarımızı daha da aşağı çekmek

için üzerimize düşeni her gün yapmaya çalışıyoruz.Bu yıl ürünlerimizin çoğunda farklı üretim

teknikleri kullanarak,aynı yüksek kaliteyi daha düşük fiyatlara sizlere sunmaya çalıştık.

Fiyatlarımız düştükçe,ürünlerimize olan ilginiz arttığı için daha çok sipariş verebildik.Daha çok

sipariş verdikçe üreticilerimiz fiyatları daha da düşürdüler.Bizde bu düşüşü size aynen yansıttık.

Böylece birlikte kazanmış olduk.Yani daha da düşük fiyatlar sizinle ortak kazancımız.

Bu yıl ürünlerimizin çoğunda farklı üretim

teknikleri kullanarak,aynı yüksek kaliteyi daha düşük fiyatlara sizlere sunmaya çalıştık.

Bu yıl ürünlerimizin çoğunda farklı üretim

herkerde 1.000TL satılan ürünü orijinal olmasını beklemiyordunuz sanırım?

bu gerizekalı İphone dan benden almayı düşünüyorum ama ne niyetlensem bi tırt yanını öğreniyorum.Bu çakma olanda bile FM Radio var orjinalinde yok

bakın yazan şu
Not;

Bazı ürünler orjinal modellerinin birebir RETRY'dir.İndirgenmiş bir kaç özellik dışında orjinal
modelleriyle aralarında fark bununmaz.Konu hakkında yeterli bilgiyi satış ekibimizden
alabilirsiniz.Güvenli alışverişler dileriz.

E-Çin. :)

Geri