würth ile klima temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aydıner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aydıner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın(corsa 2004) klimasından çok pis kokular geliyor.Anlaşılan küf,bakteri,mantar tarzı şeyler olmuş würth'ün sitesine girdim ve kullanma talimatında yoğuşma suyu çıkışına 30 saniye boyunca sıkın yazıyor.Bu yoğuşma suyu çıkışı anladığım kadarıyla klimadaki nemin dışarı atıldığı boru.Acaba arabanın altına girsek bu boru görünür mü ki?
http://www.wurth.com.tr/images/katalog/pdf/14_0920.pdf

Benimde böyle bir şey yapmam lazım her defasnda balatalara suç atar oldm :S

Klima çalışıyorken altına girerseniz suyun damladığı yerin kaynağını görürsünüz. Tabi liftteyken altına girmeli. Öbür türlü mazallah :S

Bu astra G lerde acaba ne tarafta bulunur,

bu urunu denedım bır ıse yaramıyor arkadaşlar

Yetkili servisler 60 TL karşılığında temizliyormuş.Onlar nasıl acaba?

ayni problem bende de var arkadaslar napcaz??

Ben bir kez servise yaptırdım ancak 4-5 ay sonra tekrar çok kötü koku gelmeye başlayınca servise tekrar gittim; usta bana "o zaman arabanın göğsünü indirip oradan evaparatörü temizlemek lazım demişti.Ben buna razı olmadım bu yüzden şu würth işini deneyeceğim bakalım nolucak!

öncelikle tüm arkadaşlara selamlar. klima temizliği gerçekten önemli bir konu nedeni zamanla klima parçalarında üreyen bakteriler ve mantarlar, bunlar peryodik olarak temizlenmesse kötü kokunun yanında bizi sağlığımızdan da edebilir bence bir yetkili serviste bu temizliği yaptırmak en doğrusudur diye düşünüyorum çünkü bende bu temizleme maddesiyle yaptığım temizlik sonrası pek randıman alamadım kötü koku bir ay sonra tekrar başladı.

Arkadaşlar aracımın(corsa 2004) klimasından çok pis kokular geliyor.Anlaşılan küf,bakteri,mantar tarzı şeyler olmuş würth'ün sitesine girdim ve kullanma talimatında yoğuşma suyu çıkışına 30 saniye boyunca sıkın yazıyor.Bu yoğuşma suyu çıkışı anladığım kadarıyla klimadaki nemin dışarı atıldığı boru.Acaba arabanın altına girsek bu boru görünür mü ki?
http://www.wurth.com.tr/images/katalog/pdf/14_0920.pdf
aydıner bey bir de temizlikten öte size şu tavsiyede de bulunmak isterim. klimanın gazını ve yağını her sene kontrol ettirmekte kılimanın sağlıklı çalışması için önemlidir belkide bunları kontrol ettirdiniz ama yaptırmadıysanız bir baktırın bence.

Geri