Würth dizel katkısı hakkında

ahmetokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım 2007 model opel combo 1.3 cdti.. Würth dizel katkısı kullancağım. Kullanma sebebim ise;
*geç çalışma ve arada sırada ilk marşta çalışmama
*siyah duman

Sizce biraz olsun bile verim alırmıyım. Bazı kullananlar memnun kalmış diye duydum. He bi de bunu nasıl kullanacağım. Gidip alıp direkt hepsini dökeyimmi depoya yoksa azar azar mı. Kullanımı nasıl ?

abi depoyu fulleyip hepsini dökeceksiniz

Peki şuanki maddi durum dolayısıyla depoyu fulleyecek para yoksa? :) O zaman nasıl kullanacağız.

O zaman en güzeli maaş gününe kadar beklemek :)

Savaş abi olayı en güzel biçimde açıklamış hele birde devlet memuruysanız insan beklemeye alışık olduğundan zaman su gibi akıp geçiyor:)

Ben emekli memur olduğum için 3 ayda bir maaş alıyorum. Aracımın biten aküsünü yenilemek için Ocak 2014 tarihine kadar inatla bekleyeceğim. Hep kredi kartına yüklenmek olmuyor, onun da duyguları var :) .

Masraflar bitmiyor maalesef :) herkesin bir derdi var...
Bence verim alırsın hocam, hatta %75 depoya dök hepsini derim ben...

Carbon Clean katkısı kullanın derim yada bi yerde cihazlar kurum temizliği yaptırın daha çok faydası olur

Sent from my iPad using Tapatalk

Ben emekli memur olduğum için 3 ayda bir maaş alıyorum. Aracımın biten aküsünü yenilemek için Ocak 2014 tarihine kadar inatla bekleyeceğim. Hep kredi kartına yüklenmek olmuyor, onun da duyguları var :) .

memurluk zor iş abi bilmem mi ben daha ayın sonunu getiremiyorum hele şu kasım aralık ocak ayları beni bitiriyor kasımda tvsnin sigortası aralıkta corsanın sigortası ocakta corsanın kaskosu cbrın sigortası hepsinin vergisi bana herhalde bir 10 tl falan kalacak 1 aylık maaştan:)

Kullanalım bakalım nolacak.. Yorumlar için teşekkürler beyler :)

Geri