Web sitelerinden alışveriş.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan start19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet 2. mesaj da yazdım sizinki şanzılık olmuş aslında defalarca alışveriş yaptım o siteden dijital foto note-boo hatta askerde ta tucelinin ovacık jandarma komando birliğine getirtmiştim defalarca telefon aldım

hatta bu aralar ekoyak ve krom cam ve eşik sipariş ettim webdenal ve gedikgrosstan biri geldi diğerini cumartesi bekliyorum

Sağolun arkadaşlar ,inşallah kimsenin başına böyle olaylar gelmez.Başvuru yapacağınız hiçbir merci yok,mahkemeye gitseniz alacağınızdan çok masraf var.Bu sitenin şuana kadarki cirosu 55 milyon dolarmış 3 kişi kurmuşlar ve milleti kazıklamaya devam ediyorlar,herhalde bilişim suçlarında kanunlarımızda çok boşluklar var.

ben geçen sene bilgisayar işini bırakmadan önce senede 50 milyara yakın tutarda netten alışveriş yaptım.çok şükür kargo gecikmeleri vs gibi sorunlar dışında bişey yaşamadım.burda önemli olan tek bir dalda uzman kuruluştan alışveriş yapmaktır.weblebi hepsiburada.com vs gibi çok ürün çeşidi bulunan genelde iletişim bilgisi verilmeyen sitelerde yasal prosedürler uygulanmaktadır.tedarik süresi belirlenmiştir + ek süre vardır.olmadı en son geri ödeme kısmına geçilir.o da bazen 1 gün bazen 1 hafta sürer

valla bende fena tırsıyorum bu internetten alışverişte..ben hangi alacağım malzeme hangi ildeyse orada arkadasım varsa ona aldırıyorum ve onun hesabına yatırıyorum...:)şükür bu zamana kadarda dost kazığı yemedik...

bilinmedik sitelerden alışveriş yapmamak lazım sonuna kadar güveneceğim üç site vardır.gittigidiyor,hepsiburada,estore.com.tr

Sanal kart kullanmak galıba en iyisi... Ben öyle yapıyorum, sanal kartda taksit olayı yok.. Sanal kartınıza alacagınız ürünün meblagı kadar parayı aktarıyorsunuz tek çekımde alıyor site kartnızdan.. En azından o an aldıgınız urunun tutarı kadar dolandırılmıs olabılrısınz en fazla. Ama tabıkı her siteye de guvenmemek lazım arastırmak gerek,şkayetvar vb. sitelerdeki kullanıcı yorumlarını okumak gercekten büyük oranda ise yarıyor.

Sağolun arkadaşlar ,inşallah kimsenin başına böyle olaylar gelmez.Başvuru yapacağınız hiçbir merci yok,mahkemeye gitseniz alacağınızdan çok masraf var.Bu sitenin şuana kadarki cirosu 55 milyon dolarmış 3 kişi kurmuşlar ve milleti kazıklamaya devam ediyorlar,herhalde bilişim suçlarında kanunlarımızda çok boşluklar var.

Bu konuda yanılıyosun kardeşim. İnternet suçları kanunu ve bankalar kanununda bu konuda hiçbir açık kalmadı desem yeridir. Tabii sizin kendi kişisel hatalarınız dışında. Weblebi.com dan bende alışveriş yaptım onlarca kez. Son dönem hariç genelde iyiydiler. Son dönemde alışveriş yapanların da hesapların paraları geri iade olacak. Weblebi.com un anasayfasındada ( şu anda) yazdığı gibi alışveriş yaptınız ve ürün adresinize gelmediyse bu size zarar değildir. Hemen bankanıza durumu anlatan bi fax çekiyosunuz. ve bankanız ilgili şirketten size ait odemenin karşılığı kargo fişini ve faturasını istiyor. Eğer ibraz edemelerse banka hesabınıza parayı geri iade ediyor ve daha sonra kendisi ilgili şirketten parayı tahsil ediyor. Yani tahsil edemezse bile bu bankanın sorunu olarak kalıyor. Size bi zaararı olmuyor..

yurtdışı web lerden alış veriş yapan varmı?
deneyimler nasıl(kitap yada güneş gözlüğü alan varmı ,türkiyedeki
fiatlara kıyaslayınca çok fark var)

yurtdışı web lerden alış veriş yapan varmı?
deneyimler nasıl(kitap yada güneş gözlüğü alan varmı ,türkiyedeki
fiatlara kıyaslayınca çok fark var)

ben yurtdışından online oyunlara çok para yedirdim:) buggüne dek hiç bi sorun yaşamadım kredi kartımla ilgili. Zaten mümkün oldukça sanal kart kullanıyorum . Sanal kart geçerli olmazsa kredi kartı. KArgo ücretleri hep gözümü korkutmuştu bugune kadar yurtdışı alışverişlerde.. Birde gümrüğüe takıldığında yapılacak işleri bilmediğim için birazda.. Tecrübelerini bizlerle paylaşırsan makbule geçer atuncer..

Geri