WD40 MUCİZESİ koltuk gıcırtısına elveda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aman aman bişey olmasın;)...(tü tü tü )

ben gene öperim:D:D

uyarın için teşekkürler. paslanmanın kesileceğini düşünmüştüm ben. silikon siprey için marka önerebilirmisiniz.

Biz 3M ürünü kullanıyoruz. Würth markasının silikon spreyi de kalitelidir.
Kotuklarda WD40 kullanmadan direkt silikon sprey kullanmanızı öneririm: Aralardan WD40'ı temizlemeniz çok zor olur, silikon paslı yüzeyin de üzerini kapladığından korozyonun derinlere ulaşmasını engeller hem de gıcırtıları uzun bir süre keser...

ben bu spreyi nereye sıkcamızı anlamadım, koltuğu en yükseğe getiriyorum altına bakıyorum, kızak, emniyet kemer bağlantıları, airbag kabloları falan filan, nereye sıkcaz bu spreyi yaf?? sanki ses daha derinlerden geliyo gibi, böyle içli içli:):)

benimde kapı açılıp kapanırken gıcırdamaya başladı acaba hangi ürünü kullanmalıyım?

benimde kapı açılıp kapanırken gıcırdamaya başladı acaba hangi ürünü kullanmalıyım?
benim astranın kapısı da aynı gıcırdıyor. ne kadar sprey sıktıysam gıcırtı kesilmedi. en son çare çapıyı söktürecem heralde. acaba bu sprey çözüm olur mu ki.
sayın otto bu spreyi aksarayda nerden bulabilirim?

benim astranın kapısı da aynı gıcırdıyor. ne kadar sprey sıktıysam gıcırtı kesilmedi. en son çare çapıyı söktürecem heralde. acaba bu sprey çözüm olur mu ki.
sayın otto bu spreyi aksarayda nerden bulabilirim?

öncelikle menteşeleri ve gergi yayını gresle falan bi yağlamayı denemelisiniz bence...

Geri