WD 40 kullananlar varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ksk

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Arkadaşlar bu ürünü biraz araşdırdım. Genelde Temizlik ve yağlama için kullanan çok ama kimisi çok olumlu sonuçlardan bahsediyo kimiside hiç tavsiye etmiyo.:confused:

mesela ben kaputu açtığım zaman pırıl pırıl görmek istiyom:rock onu bu ürünle yapabilirmiyimki.. (Şimdi diyeceksiniz ki bir kova detarjanlı su ve bezle yapabilirsin:) )

Bu şeyi kullanan varmı? Eğer varsa ne amaçlı kullandınız? Sonuç ne oldu deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz..
herkese iyi forumlarrr..

ben kullanıyorum. mandal, kilit vs gibi her yere pürkürtülebiliyor. gıcırtı sesini kesiyor. evdeki ses yapan kapıya bile sıktım aylardır problem yok. hatta ve hatta alafranga tuvaletteki su haznesindeki şamanrıra mekanizması bir süre sonra kireç tutup su sızdırıyordu. kireç sökücü döktükten sonra wd40 sıktım mekanik parçalara o da aylardır sorunsuz çalışıyor. motorun üzerine parlaması için kullanılması meselesine gelirsek, geçen yıl ilk bakımına bıraktığımda arabayı motoruda yıkamışlardı. çok güzel duruyordu, pırıl pırıl aylarca da öyle kaldı. parçaların üzerinde yağ gibi birşey vardı, araştırdığımda motoru yıkadıktan sonra servisin üzerine wd40 sıktığını öğrendim. gayet başarılı bir ürün. kesinlikle tavsiye ederim. pası anında söküp akıtıyor. aynı anda hem kir ve pastan kurtuluyorsun hem de yağlanmış oluyor.

mesela ben kaputu açtığım zaman pırıl pırıl görmek istiyom:rock onu bu ürünle yapabilirmiyimki

olmazzz...
sakın tozu toplar;)

ben hergün kullanıyorum çok işlevli bi ürün cumartesi günüde motoru yıkadım samet:D

abi motoru yıkadın ama vd40 ın yaglama özelliğide var:)
en azından bizim kullandıklarımızın var:D
ehh biliyosun yağda tozu topluyor:confused:

valla çok güzel oluyo samet napayım dayanamadım ama ben sıktıktan sonra siliyorum ve hava tutuyorum bu ikinci yapışım toz olmadı..ama sıkıpta kaputu bakımdan bakıma servis acarsa olmaz sende arada acıp temizlicen güzel oluyo güzelkaloriferi actınmı içeri mis gibi kokusu geliyo :D

heee şimdi oldu:):)

sıktıktan sonra iyice temizlenip silinirse toz tutmaz tabi:D
madem siliyorsun abi tiner kullan, yada boşver benzin daha iyi:D

Geri