Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sn akın sizin durumunuz ne zaman netleşecek lütfen bizlere de bilgi verin. kesinlikle kullanıcı hatasını kabul etmeyin... cunku bu bizim de başımıza gelebilecek gibi görünüyor. bir de ben asıl bombayı DPF'de bekliyorum....ALlah Esirgesin
yok baba ankaradan aralıksız 120-130 ile geldim gece... ortalamam boşa artmadı... arabayı ilk aldığım zamandan beridir sıfırlamadım ortalama sürati...bu daha da artacak...
Neden böyle bişey yapmışlar ki. Hayret??? Peki 17 inç lastik stepne bölmesine sığmıyor mu? 3 lastik 17 inç diğeri 16 olunca araç nasıl gidicek? Sorun olmuyor mu ki?
Neden böyle bişey yapmışlar ki. Hayret??? Peki 17 inç lastik stepne bölmesine sığmıyor mu? 3 lastik 17 inç diğeri 16 olunca araç nasıl gidicek? Sorun olmuyor mu ki?
[/quote]
yanak genişliği fazladır. ölçülerine bakmadım ama benim stepne de küçük. bir çok arabada böyle hatta bazılarında hiç yok, lastik tamir kiti var. porsche 928 de daha acayip bir stepne vardı. havası indirilmiş ve yanaktan katlanmış bir halde duruyor ( körük gibi resmen içe doğru katlanmış ) arabada bir de lastik şişirme aleti var onunla şişiriyorsunuz