vw-seat-opel...

VW grubunda 102 BG'lik SR motor tabir-i caizse yeni rakı ile bile çalışabilen bir motor :D LPG ile uyumlulukta tek geçiliyor.
Golf için konuşursak primeline en boş modeli, sonra midline, sonra comfortline geliyor. Midline pek çok kullanıcının ihtiyacına cevap veriyor donanım olarak.

Son düzenleme:
bende en çok golf istiyorum ama birsürü modeli var.midline, confortline... vb. hangisini almak mantıklı. ayrıca bütçeme göre bulabilecekmiyim birde o var :(

butçene göre herzaman astra daha avantajlıdır. golf ler daha pahalı. bana görede çok alımlı estetik değil. yakıtıda genelde yuksek deniyor. astra h den şaşma. yok uygun bulursan leon da olabilir.

ben golf derdim geçenlerde pazarlık ettik ama fsi motorlara LPG uygulaması yok diye biliyordum, ustama sordum takamıyoruz dedi bende golften vazgeçtim. geçenlerde biri bahsetti takılabiliyormus ama 2500euro falan diye...

Bütçen nekadar kardeşim ?

Evet golf 5 temız olsun masrafsız olsun benı uzmesın donanımlı olsun dıyosan enaz 28 29 mlyar... Ama astra H de ck guzel arabadır kullanması gercekten zevkli insanı yormaz yol tutuşu guzeldır seni üzmez 1.6 benzınlı 105 ps lık modellerınden 22-25 arası bulabılırsın..

örnek benım aracım http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hb-orjinal-61000-km-de-astra-h-29268157/detay
bu arabayı 24 den aşağı vermem. dolayısıyla da bütçem aşağı yukarı o olur. golf biraz hayal gibi oluyo. leon bile zor. tek çare astra gibi..

hasan arkadaşımız aracını satıyor galiba anlaşın olsun bitsin

hasan arkadaşımız aracını satıyor galiba anlaşın olsun bitsin
hasan arkadaşımızın arabası çok güzel gerçekten. ancak 2 parça değişeni var sanırım. birde bunu satarsam şu ağır kış geçtiktek sonra araba alayım diyorum. malum erzurumda 2 ayı buz üzerinde geçiriyoruz.

leon tırt ya resmen dıştan güzel içi kamyon konsolu gibi zaten daha normal bır leonu bırıyle kalkarken görmek zor :) golf alırsanız yenı kasaya bıle hala benzeyen bır arac almış olursunuz makyajlayıp makyajlayıp satıyorlar astra ise panoramik cam tavan olursa tadından yenmez... golf ve astra için temiz olanı almanız iyi olur...

Kesınlıkle otomatık vıtes almayın ASTRA alıcaksanız , gecen opel servısınde sordugumde en cok hangı arabalar hangı arızadan gelıyor dıye , easytronıc sanzuman arızasından gelıyormus ,manuel vıtes astra h uygundur dıye dusunuyorum tabı butcenız daha cok neyı uygun göruyorusa

x14 Kodlu 1.4 Astralar Var 90 BG Lpg İle Uyumludur Konfor , özellik vs vs Fulldur Ama İşte Kalkıslarınızda biraz sakin olmazzsanız yakıt tüketiminiz artar onun harıcınde 1.6 dan az yakar ama benımde gönlümden geçen golf tsi :)

2.el bı golf comfotline yada higlıne bulabılrsın guzel tabıkı golf.ama fıyatta sıkıntı cekersen astra dan sasma derım hem lpg yede ıı uyum saglıo dıe bılıorum

Son düzenleme:
Geri