VW Passat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
passat alacağınıza ben size 2006 üstü c2 kasa vectra öneririm

işlem sonuçlandı gibi ya astra ya da golf alıyoruz arkadaşa araştırna aşamasındayız herkese teşekkürler

İlk arabamı alırken herkes bu sana çok gibisinden laflar etmişti bide bayan olunca söylemler 2 katı oluyo velhasıl kelam . kimseye kulak asmadım en iyisi gönlünden geçen olsun arkadaşınızın

golf iyidir 1,6 tsi

ehliyeti yeni almış ama şoförlüğüde yeniyse acemiliğini atacak bir araba alsa daha iyi olmaz mı? yoksa arabaya yazık.

Kimse kusura bakmasın ama passat yaşlı arabası falan diyorlar böyle saçma bir seçim olamaz Ankara'da bir profösör 60 yaşında e93 m3 kullanıyor, benim arabayıda gören yaşlı arabası bu diyor kimseye kulak asmasın arkadaşınız içine passat sindiyse passat alsın öyle o yaşlı arabası bu kız arabası diye takıntısı olmasın.

Kimse kusura bakmasın ama passat yaşlı arabası falan diyorlar böyle saçma bir seçim olamaz Ankara'da bir profösör 60 yaşında e93 m3 kullanıyor, benim arabayıda gören yaşlı arabası bu diyor kimseye kulak asmasın arkadaşınız içine passat sindiyse passat alsın öyle o yaşlı arabası bu kız arabası diye takıntısı olmasın.

Senin arabayı hep yaşlılar kullanıyor abi yoksa sende mi yaşlısın. :eek: :) :D :kop:

Evet yaş oldu 21 yaşlandım sayılır :D

Bence de..Madem yeni aldı ehliyeti o zaman arabayı resmi olarak kullanmaya başlayacaksa passat biraz uygunsuz olur..Baktığınız araba 06 model a.6 comfortline passat..Ne donanımı ne de motor performansı tatmin edici değil bana göre...32 binlere gelene kadar audi a4 ler,bmw m3 ler,fiat bravo lar 207.308 falan var...Golf de olabilir ama passat bakan 19 yaşında bir ergin de ilk defa görüyorum :D

Geri