VW ninde fan sitesi varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ezmekte haklıyız çünkü vw herzaman halk otomobili imajında kurtulmaya çalışsada zor opelin kalite seviyesi vwde daha ileride kabul etmeyen etmez göz var nizam var

canım kardeşim bak benm de opelim var buna rağmen sana hiç vw bindin mi demek istiyorum:)

canım kardeşim bak benm de opelim var buna rağmen sana hiç vw bindin mi demek istiyorum:)

gökhan bende vectrayı 2 yıldır ne servise ne bakıma soktum...tık yok...modelle alakalı birşey...+ vwninde çok arıza çıkartan arabaları vardır kesin

İki markanında eksik ve üstün yönleri vardır.ben opelciyim ama vw kullanımı konusunda iyi şeylerde duydum.Onların bize,bizim onlara diyeceğimiz tek şey güle güle kullanın demek olsun :)

bizdede bora warrr highline hemde ama malzeme kalitesi opelinkinden üstün malesef ön boardda özellikle. Motor olarak teknoloji olarak opel daha üstün boranın direksiyonu çok ağır araç astraya (g) göre daha hantal benzer kronik sorunları war ama yeni astranınki yeni jettanınkinden yüksek. bda bi gerçek.

gökhan bende vectrayı 2 yıldır ne servise ne bakıma soktum...tık yok...modelle alakalı birşey...+ vwninde çok arıza çıkartan arabaları vardır kesin
Tezcan abi sana canı yürekten katılıyorum:) zaten iki sende bi gitmem yaterli oluyo;) iki sende bir gitmemin sebebi yağın özelliği kayboluyo iyice:) bencede biraz modelle alakalı bişi:D :D :D
Ayrıca VW konusuna gelirsek bizde onlar gibi ezdiğimiz oluyo malesef:( ama şunu söleyebilirim polo kullanmış biri olarak gerçekten sağlam ve motor sesi harika:) ama kasırga gibi geniş değildi:D :D :D
ayrıca o siteyi yakından biliyordum ve bence gayetde iyi bi site ve bence iki markanında biribirlerine karşı + ve - leri mevcut

vw kalitesinden pek de memnun değilim opele göre çok hassas.sıkıştırmaya pek gelmio...

onlar opeli ezer biz vwyi ezeriz olur biter :DHem herkese kullandığı araba daha kaliteli gelir :D

onlar opeli ezer biz vwyi ezeriz olur biter :DHem herkese kullandığı araba daha kaliteli gelir :D

Olayın kısa özeti budur arkadaşlar.Bu konu 100 sayfada tartışılsa çözüme ulaşmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri