VW ninde fan sitesi varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz kendi atımızın nalına bakıyoruz sadece ..piyasada ne atlar var ;)

diyeceğim o ki vw de tartışılmaz bir marka hatta kendi ülkesinde bizden çok daha pahalıya satılıyor :(

Volkswagen Fan'ları araçlarına Opel Fan'larından daha özenle bakıyor...

bunu yeni nesil araçlar için sölemek nekdr doru bilmiorum ama eski model araçları kıyaslarsak böyle...

ilk mesajı atan arkadaş linki vermiş, siteyi biraz inceledim.. Haftanın Volkswagen'i kısmına bi bakın arkadaşlar, aramızda yada bildiğimiz kadarıyla çevremizde kim kendi Opel'ine bukdr temiz ve orjinalliğini koruyarak bakıyo?

arkadaslar bora arastrması yaparken buldum . vw fan sitesi varmış opeli cok fena eziyolar nası sinir oldm anlatamam üye de olunmuyo . www.vwtr.net

bide şöle bişi var..

siz bu mesajı atıp, Opel'i çok fena eziyorlar demişsiniz..

bu yazınızı gören bazı arkadaşlarımızda o site hakkında yada Volkswagen hakkında atıp tutabilir - yorumlarını yapabilirler..

sonuç olarak, onlar nası Opel'î eziyosa, bizim sitemizden de üye arkadaşlarımız Volkswagen'i eziyorlar...

herşey karşılıklı, sorun yok yani...

Volkswagen Fan'ları araçlarına Opel Fan'larından daha özenle bakıyor...

bunu yeni nesil araçlar için sölemek nekdr doru bilmiorum ama eski model araçları kıyaslarsak böyle...

ilk mesajı atan arkadaş linki vermiş, siteyi biraz inceledim.. Haftanın Volkswagen'i kısmına bi bakın arkadaşlar, aramızda yada bildiğimiz kadarıyla çevremizde kim kendi Opel'ine bukdr temiz ve orjinalliğini koruyarak bakıyo?
klasik değerinde aracı olan epeyce arkadaş var
kadet,commodore, vs.

heee eziyoz nolmuş:D:D:D

klasik değerinde aracı olan epeyce arkadaş var
kadet,commodore, vs.

forum kurallarına aykırı değilse, www.vosvosturk.com sitesine bi girip bakarmısınız?
acaba Opel'in klasik araçlarına sevdası olan yada klasik araçları olan arkadaşlarımızın, abilerimizin bu verdiğim link gibi bi Fan Club'ı var mı?

klasik araçta hiç tartışmaya gerek yok;)
TÜrkiyede yürüyeni şasisi saglam kaç tane kadett kaç tane commodore var???
bir elin parmaklarını gecmez.

astra gsi 94 model bir araba alt üstü
ama cok sorunlu eski kasa 14 yaşında ooooooo diye bakılıyor
yanlış:)

-------
forza opel
forsa sfi
forsa gaddet gsi:D

forza kuş serisi:)

gereksiz bi konu olmuş bence.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri