vw jetta tsı

mustaferbil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen gün dayımla konuşuyoruz, focus aracı var onu satım jetta almayı düşünüyor. 1.4 tsı motor. ben bunlara lpg olmadığını iddia ediyorum dayım bunlara olduğunu sadece fsı lara lpg olmadığını söylüyor. sizin bir bilginiz varsa paylaşır mısınız?:confused:

arkadaşlar geçen gün dayımla konuşuyoruz, focus aracı var onu satım jetta almayı düşünüyor. 1.4 tsı motor. ben bunlara lpg olmadığını iddia ediyorum dayım bunlara olduğunu sadece fsı lara lpg olmadığını söylüyor. sizin bir bilginiz varsa paylaşır mısınız?:confused:
fsı lpg oluyor belırlı devırlede benzınle calısıyor arac yuruken belırlı devırı gecınce lpg onların calısma sıstemlerı farklı herkes takamıyor bursada takan yer 1 veya 2 takanın bıtanesıyle konustum ustayla muhabbet etmıstım bence gereksız fsı motora lpg

ikisine de uygulanır ama FSI lere uygulamak daha zor..
dayı haklı :)
yani bu iddayı dayı kazanır...
bence ikisi için de gerek yok zira yakıt değerleri gayet iyi...
ama ben jetta alsam motor tercihim bu olmazdı...?

Son düzenleme:
1,4 tsı belkı olur sormak lazım tsı motorlar uyumlu degılmı bılmıyorum fsı olmuyor dıyolardı yenı yenı takmaya basladılar ama gereksız zaten az yakıyor tsıler

ne kadar az yakarsa yaksı lpg bence şart günümüz koşullarında benzine güç yetmiyo nerden baksan lpg 15-20 kuruş fark ettirir bence. bu durumda tsı alması daha mantıklı olur herhalde 1.6 ya nazaran daha seri olur yoksa yanlış mı düşünüyorum.

ne kadar az yakarsa yaksı lpg bence şart günümüz koşullarında benzine güç yetmiyo nerden baksan lpg 15-20 kuruş fark ettirir bence. bu durumda tsı alması daha mantıklı olur herhalde 1.6 ya nazaran daha seri olur yoksa yanlış mı düşünüyorum.

illa lpg taktırmayı düşünüyorsanız konvansiyonel 1,6 motorlu jettalardan almak daha mantıklı geldi bana zira tsı yeni bir teknoloji lpg ile nasıl uyum sağlayacağı konusunda tecrübe daha az. bence 1,6 düz motorlarda sorun çıkma ihrimali daha az gibi ... ???
bu-da bi fikir...

arkadaşlar fsi ile tsi 'a lpg olmuyor diye biliyorum ben link atarmısınız merak ettim..

TSI'leri LPG takılıyor diye tercih edenler var.Aşırı km yapmıyorsanız LPG bence de gereksiz.

Yakın zamana kadar TSI'lar için LPG kiti mevcut değildi. LPDI denen bir sistem var, Avrupa'da geçen sene lisans sahibi oldu, BRC ve Prince de azar azar uygulamaya başladılar ancak daha bu sistemi takıp da 50.000 veya 100.000 kilometre yapmış araç henüz yok diye biliyorum. O nedenle TSI'lara LPG uygulaması için bence en az 1-2 sene daha beklenmeli.

Geri