Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeslerim...
evelden bir arac modeli piyasaya cikinca..arkasindan hemen yeni modelleri üretim asamasinda olurdu..ben bunu ismi sakli en kaliteli bir araba firmasindan bilirim..ve on sen bir model piyasada iken on senede birdahaki model cok zor sartlarda testden gecer ve on sene sonra piyasaya cikardi. planda uymayani biz kaifiyeli isciler düzeltir yukari bidirirdik degisikligi ve neden yapildigi...simdi rekabet bunu 3 -4 senede bir modele düsürdü..sonuc vahim oldu...test sürücüsü enayi müsteri oldu..onlarda cikan arizlar bilgilerde toplanip düzeltilir hale geldi..birde buna isverenin isci kiyimi ve ayni kapasiteyi az isciye..arti biz su kafali dedigimiz mühendisler is ve kalite bozulunca yukari bildiremiyor ben basarmiyorum diye isciler ve ustlar da onlarin bu hayvani baskilarina karsi yardim etmiyorduk tecrübelerimizi sakliyorduk cünkü diyorlardi siz düsünmeye degil calismaya burdasiniz düsünme bizim isimiz..elimizi cektik..kalite öyle bir bozuldu ki...tabii cikan malin yüzde 40 bozuk olunca baski ile o acigi kapatma felan..anlatilir gibi degil...evelden isci fikri ve tecrübesi konusurdu.. sonradan dedigim gibi su kafali yeni nesil mühendisler kendilerini göstermek icin isci calisacak biz problemelri cözmek icin burdayiz deyince is cigrindan cikti...kalite bozuklugu aldi basini gitti..ve bu firma ad yapmis olamdik arizalarla araclari cagirmaya basladi...ve bu diger firmalarda da farkli degildir..iste simdi anlayin bu kalite bozuklugunu..zaman..baski..zulüm..ve sonucta test sürücüsü keriz müsteri oldu