Vurup Kaçma

Ynt: Vurup Kaçma

Gecmis olsun, üzücü bir durum.
Ben de tatildeyken anayollarin birinde kaza yapan iki aractan birinin park halindeki diger bir araca carptigina sahit oldum.Fakat carpilan aracin sahibi ortaya cikmayinca birakip gittiler.

Neden böyle yapiyoruz, anlamis degilim.Acama maddi zarar yüzünden mi, yoksa ters birisi cikarsa dayak yerim falan diye mi? Bence bu konunun arastirilmasi lazim.

Bir de ''yok kapı değişirse 5 sacı değişirse 3 milyar değer kaybeder'' diyenler oluyo iyice soğuyorum
Satma noktasına kadar geldim.

Hocam çok geçmiş olsun ben de 30 agustos cuma günü kaza yaptim bende çok uzgundum fakat olacağı varmis diyorum yapacak bişey yok ne emeklerle calisip aliyoruz hic yoktan yere böyle bir şey oluyor. Böyle bir şey yollarda da başına gelebilir di allah korusun fazla sıkma canını

Çok geçmiş olsun.Canınızı sıkmamaya çalışın.Maalesef olacağın önüne geçilmiyor.Çamurluk garanti değişecek ama kapı kurtarılabilir gibi duruyor.Tekrar geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın ...

geçmiş olsun.kapı da sorun yok ta çamurluk değişir.Böyle vurup kaçanlara ben bir şey demiyorum.Daha dün akşam eniştemin clio 3 e geri geri çarpıp kaçmışlar.sol ayna kırıldı kapı göçtü.araç sanayide.

ևok geçmiş olsun.  :(

ևamurluk kesinlikle değişir ama kapı düzeltme ve lokal boya işlemleriyle halledilir gibi görünüyor.

Geçmiş olsun hayvan çok maalesef
3 -5 milyar değer kaybeder korkusunda olmayın araç yeni ise rahatsız oldum satıcam derseniz evet biraz fiyat kırılmakta ama öle 3 o 5 bu şeklinde değil topu topu 3 milyar belki fakat aracı 4-5 yıllık iken satarsanız inanın 1000 lira zararınız ya olur ya olmaz nedeni istte kazasız boyasız araç samanlıkta iğne aramak gibi

Çok geçmiş olsun. Keşke yapanı yakalayabilsekte ona da geçmiş olsun desek sonra.

GNSpower link' Alıntı:
Çok geçmiş olsun. Keşke yapanı yakalayabilsekte ona da geçmiş olsun desek sonra.

aynen

Geri