Vuruntulu Easytronik vites gecisleri!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ecendi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,

2008 model 1.3 cdti opel astra easytronik arac sahibiyim,sorun mu bilmiyorum ama ben cok fazla rahatsiz oluyorum; Ozellikle manule modda kullanimda 2. ve 3. vites gecislerinde vuruntu sesi ve titresimi cok fazla geliyor,4'te de oyle fakat bu kadar rahatsiz edici degil..ve bu durum sanirim performansimda da buyuk bir dusus gosteriyor.Otomotik modda kullanimlarda ise one yigilma ile karsilasiyorum vites gecislerinde. Bu durum ile karsilasan yada cozum onerisi olan arkadaslar var ise yardimci olabilirler mi?

Cok Tesekkurler..

aynen öle usta o modeli opelin bayii si bile önermiyor yane.kronik bi sorun ve tedawisi yok :S:S

Saygılar,

Bi ara bir release gelmis easytronik vites'li araclar icin guncelleme yapiliyormus diye duymustum bu sorun icin,ne kadar dogru acaba?
Ama bu sorun gercekten rahatsiz edici,aracin sanzimani hasar gorecekmis gibi ses geliyor kulagima..

manuelde vites geçişlerinde ayağını gazdan çek.birde böyel dene

bendede oluyor 1 den 2 ye geçerken tak diye ses yapıyor

Vakti zamanında bır dergıde cıkmıstı cdti manuel ve otomatık kullanımdakı notlandırmalar,, manuelde sıkıntı yok fakat otomatık vıtesde 1.2.viteslerde kasıntılı geçişler söz konusudur diye oradan aklıma geldi , bendece kronık bır durum .

Geri