Vuruk :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmrcN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaynaklı parça olduğu için düzelir tabiki civatalı b parça olsaydı değişmesi tercihim olurdu ünkü ne kadarda düzelse kaç kat macun oluyo düzelen yerde
Auto king lokal boya yapıyorum çizikleri kapatıyorum diye komple parçayı boyuyo olabilir bu lafı yabana atmayın ve dikkat edin derim ben.

katılıyorum arkadaşlar. lokay boya ile parça komple boyalı arasındakş fark sadece hecelerden ibaret değil.parçayı boyadıktan sonra bana ne abicim ister vakumla ççeksin ister çekiçlerin isterse ütüyle düzeltsin. parça boyanmıştır.

Üzgünüm ama göçük hiç düzeltilebilecek bir yerde değil, kime götürürseniz götürün boyanması lazım der...

yalnız boyama işini neden bu kadar abarttiniz ki. gene orjinal rengine boyaniyo zaten.. benim aracım siyah. en çok bunda belli olur. ilk yapildiginda bi süre orasi daha parlaktı ama zamanla her yer ayni oldu.

Vakumla çekilirken çatlarsa boyanıyor bildiğim kadarıyla aracın işlem görmeden önceki resimlerini çekersiniz satacak olursanız elinizde bulunsun satarkende boyanırsa boya kalınlıgından hangı parcanın boyalı oldugu bellı oluo zaten.

Geri