Taş gibi araçlardır, motorları hava soğutmalı, hararet su derdin yok. Kullanım olarak bilmem hoşuna gider mi, binme bindim ama hiç kullanmadım. Eğer üstünü açık yaparsan tadından yenmez.Dış modifikasyonda da süper oluyor
kırmızıyla işaretlediğim konulara katılıyorum.. bizde var Vosvos zaten imzamda da mevcut, eğer iyi inceleyip alırsanız sorun yok ancak motor ve alt takıma dikkat edin.. birincisi, eski araçlar olduğu için çoğunun taban sacında paslanmalar ve çatlaklar mevcut, bu ileride başınıza dert açabilir.. motor konusunda ise, sağlam bir Vosvos ustası bulursanız başınız ağrımaz..
bizim Vosvos'u 7 yıl önce aldık, komple aracı soyup tekrar orjinaline sadık kalarak topladık, motor, farlar, sinyaller, aynalar Almanya'dan geldi, döşeme ise Ankara'da sadece Vosvos üzerine çalışan ustamıza yaptırdık..
kışın kar yağdığında, yazın sıcağın altında hiç yolda bırakmadı sağolsun, 2-3 sene öncesine kadar düzenli olarak kullanırdım, şuan garajda tutuyoruz, ayda 2-3 sefer çıkarıyorum ve yıkatıyorum..
dediğim gibi, şuana kadar hiç sıkıntı çekmedim.. gerçi bunun nedeni, 7 yıl önce herşeyiyle sıfırladık arabayı, o yüzden..
ama bir kere Vosvos kullanıp, kelebek camları açıp, egzostan çıkan pır pır tarzı zil sesini duyup, yolda orta şeritten 50-60 km. hızla giderseniz, bir daha bırakamazsınız aracı..
şimdiden kolay gelsin..