Merhaba arkadaşlar bugün karşınıza s40 uygulaması ile çıkıyorum araç sahibi ben hiç pasta cila yaptırmadım dedi ancak kendisinden önce kasaba düşmüş yani ölçüm cihazı hiç inkar etmedi aracı detaylıca yıkadıktan sonra demirtozu ve kil uygulamsı yaptım sonrasında kaputla yaklaşık 3 saat süren mücadelem başladı ve aracın geri kalanını hesaplayamadım
Geçelim fotoğraflara
Aracın durumu bu şekildeydi
Sonrasında kil demirtozu temizliği ve boya ölçümünden yapıldı demirtozunu çekmeyi unuttum ancak kilden durumu bellidir kil sadece bir panelden çıkan görüntü
Sonrasında acı tabloyla karşı karşıya geldim tabi
Ölçümde değerler çok düşük çıkınca çoğu zaman ince pastayla çalıştım zaten çoğu paneli sıfıra yakın getirsemde bazı yerlerin boyası bitik olduğundan tam temiz bir yüzey olmayan yerler oldu
Kaputu kurtarabildiğim kadar kurtarınca diğer panellere geçtim
Yoğunluktan çoğu yerin öncesini çekemedim ama %50 fotoğrafları mevcut
Çiziklerin yoğunluğu haddinden fazlaydı açıkcası
Diğer panelleride bu şekilde çalışarak bitirdim (bittim)
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçelim fotoğraflara
Aracın durumu bu şekildeydi
Sonrasında kil demirtozu temizliği ve boya ölçümünden yapıldı demirtozunu çekmeyi unuttum ancak kilden durumu bellidir kil sadece bir panelden çıkan görüntü
Sonrasında acı tabloyla karşı karşıya geldim tabi
Ölçümde değerler çok düşük çıkınca çoğu zaman ince pastayla çalıştım zaten çoğu paneli sıfıra yakın getirsemde bazı yerlerin boyası bitik olduğundan tam temiz bir yüzey olmayan yerler oldu
Kaputu kurtarabildiğim kadar kurtarınca diğer panellere geçtim
Yoğunluktan çoğu yerin öncesini çekemedim ama %50 fotoğrafları mevcut
Çiziklerin yoğunluğu haddinden fazlaydı açıkcası
Diğer panelleride bu şekilde çalışarak bitirdim (bittim)
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi