Volvo önümde tutuşuyordu....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
El freni çekik arabayı ne kadar zorladı acaba yürütmek için...?

Hemen yerden yere vurdunuz kadını yaw:D belki balatalar yapışıp kalmıştır kışları olurya hani:D

Yapmayın ağalar, sanki bizler hiç mi hata yapmıyoruz, kadını fazla harcamadık mı? :)

:D el frenini unutmuştur bencede bende unoda unutmuştum tabi bir sorun vardı sigortasında anca durunca çalışıyordu ışıklar pek farkettirmedi o yüzden 2 km kadar kullanmışımdır tabi arabanın niye performansı düştü diye kafa yorarken kötü bir kokuda arabanın içini kaplamıştı kırmzı ışıkta durdum bir baktım delicesine el freni ışığı yanıyor indirdim ve eve gidene kadar gülmekten karnıma ağrılar girmişti :D

Aynı ben de unutmuştum ilk aldığmda arabayı. 500 m falan gittim sonra farkettim. Bunu bir kaç defa yaptım... Sonra artık ışıklara bakmadan kalkış yapmıyorum reflex oldu.

Yalnız arkadaşlar buralar malum soğuk yine de 3-4 dereceye düşüyor geceleri. Hiç el frenini çekmezdim dün gece unutmuşum sabah kalktım el freni sıkışmış gibiydi indirince küt diye bir ses geldi. Dedim ne oluyor. Bu havalarda fren şişermi ? Ya da şişse arabanın sürüşünde anlaşılır değil mi?

kadına bişle deiğimiz yok savaş abi yeni kasa volvoya acıyoruz

kadına bişle deiğimiz yok savaş abi yeni kasa volvoya acıyoruz
O konuda haksız sayılmazsın. Ama servis faturasını görünce eminim kocasına da acırsın :D.

Olayı kısaca şöyle özetliyim :))

15700_388346418171_733738171_4023206_4543505_n.jpg

Geri