volkswagenin yeni canavarıı >>> SIROCCO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egoastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
wv hızla audi - mercedes - bmw nin yanlarına giriyo opel de ise gelişme yok? :(

opel zaten onların arasında vw gelse nolucak

scirocco, 80 lerin efsanesi, hep çekici gelmiştir bana, ama Tr de çok az sayıda vardı. Eski ralli meraklıları falan bilirler eski kasasını. Hatta turbo beslemeli 4 çeker bi kasası vardı, o kasadan sonra rallilerde motora sınır kondu.

Eskide de yenide de o kötü bakış var, "yakarım yaklaşma" diyor araba resmen!!!

iyi salladın abi ya solladıda neden anılmıyor yapma abi malzeme kalitesi berbat phaetonun, nerde 7 serisi s serisi nerde phaeton son yıllarda ne adı anılıyor nede kendisi ortalıklarda vw hala almanyanın halk arabası imajında üstüne çıkması imkansız opel doğuştan sağlam belki son zamanlarda üst sınıftan elini eteğini çekti ama yakında iyi bir dönüş yapıcak merak etmeyin

iyi salladın abi ya solladıda neden anılmıyor yapma abi malzeme kalitesi berbat phaetonun, nerde 7 serisi s serisi nerde phaeton son yıllarda ne adı anılıyor nede kendisi ortalıklarda vw hala almanyanın halk arabası imajında üstüne çıkması imkansız opel doğuştan sağlam belki son zamanlarda üst sınıftan elini eteğini çekti ama yakında iyi bir dönüş yapıcak merak etmeyin

hiç olmazsa vwnin s serisi 7 serisiyle kıyaslanabilcek bi modeli var opel?

yoksa yok olmaması o markalardan daha aşağımı yapıo alakası yok

wv zaten audi parçalarını kulllanıor.kardeş firema gibi bişeyler.opel fakir mi yaa gerçekten neden 7 serisiyle yada mercedesn cls yada a8 serisine kafa tutan bi modeli yok:(

'toto', cls a8 gibi modeller prestij için özel üretim araçlar ha ben istemiyor değilim yapalım tabi ancak işin içinde GM gibi sömürücü bir faktör var. GM Opel'i Avrupa'da kısıtlıyor neden?? Çünkü GM artık Avrupa pazarına kendi girmeye karar verdi ve ayrıca GM tüm dünyada elinin olmasını istiyor yoksa bizim Vauxhall ya da Holden gibi markalarla hiçbir kardeşliğimiz yok...Opel neden sürekli krizde sanıyorsunuz adamların karı fln kalmıyor bütün para Avrupa'dan Amerika'ya akıyor burada maşa ne yazık ki Opel oluyor... Ne zaman GM Opel'i bırakır (kanını bitirmeden) o zaman Opel şahlanır diye umuyorum...

Geri