ewt doğrusunn..
herkesin arkasında birileri var..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vauxhall ile hiçbir kardeşliğimiz yok derken neye dayanarak söylüyorsun'toto', cls a8 gibi modeller prestij için özel üretim araçlar ha ben istemiyor değilim yapalım tabi ancak işin içinde GM gibi sömürücü bir faktör var. GM Opel'i Avrupa'da kısıtlıyor neden?? Çünkü GM artık Avrupa pazarına kendi girmeye karar verdi ve ayrıca GM tüm dünyada elinin olmasını istiyor yoksa bizim Vauxhall ya da Holden gibi markalarla hiçbir kardeşliğimiz yok...Opel neden sürekli krizde sanıyorsunuz adamların karı fln kalmıyor bütün para Avrupa'dan Amerika'ya akıyor burada maşa ne yazık ki Opel oluyor... Ne zaman GM Opel'i bırakır (kanını bitirmeden) o zaman Opel şahlanır diye umuyorum...
Audi Volkswagen'in Yan firmasıdır dolayısı ile VW'nin Audi parçası kullanma gibi bir olayı yok.(1966'dan beri)wv zaten audi parçalarını kulllanıor.kardeş firema gibi bişeyler.opel fakir mi yaa gerçekten neden 7 serisiyle yada mercedesn cls yada a8 serisine kafa tutan bi modeli yok![]()