sunu unutmamak lazım piyasada satılan luk ile gm adında cıkan luk kesinlikle bir değil bence bunu tam öğrenin birde hidrolik bilyayı yeniledilermi bu yüzdende ses yapıyor olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1- Volantın garantisi artık yok LUK geri almıyor.
2- Ses yüzünden volant garantiye girmiyor.
3- Yetkili serviste bile taktırsanız aracınız günlerce yatar ses gene gitmez.
Sonuç sabit volant taktıracaksınız tüm derdiniz bitecek.
sabit taktıranların yorumlarını okudum forumda herkez orjinala dönüş yapmış ayrıca luk alıyor almıyor o beni bağlamaz bana 1 yıl garantisi var dediler.
bu arada bir arkadaş ısınınca kesiyor demişti ben denedim kesmiyor motor normal sıcaklığında iken çalıştırıyorum ses yine var
aynı yerin volantı derken? onun orjinali varmı ki?
Orijinal kavramı çok geniştir. Belli bir üreticinin oynar volant yerine sabit ürettiği yoktur. Sanırım orijinalden kastınız buydu.
Fakat aynı motoru kullan farklı bir üreticinin kullanmış olduğu sabit volant sizin aracına uygun hale getirilebiliyor.
Uyun hale getirebiliyor dan kastım birkaç işlem yapılıyor.
aslında 2010-2011 model combolarda volan sorunu varmı acaba? (corsa ile aynı kasa) yeni şanzıman alıp taksak kurtulurmuyuz ki![]()
valla şanzuman ucuz bişi olsa hemen alalım deneylimde çıkması bile iyi para)))))