volan değişti daha beter oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spike

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
debriyajı bıraktığım zaman içeri vuran lak lak sesi yüzünden sinir oldum volan değişti. tamam şimdi debriyajı bırakınca sorunum yok fakat bu kez araç ilk çalıştığında lak lak lak vuruyor debriyaja basınca kesiyor bidaha yapmıyor. Ustanın yanına tekrar gittim debriyaja basarak çalıştırman lazım hepsinde var bu dedi. Ama ben bundan önce hiç birzaman debriyaja basarak çalıştırmıyordum ki.. Kendim biliyorum yolcu mahalinden kontağı takıp çalıştırdığım dahi oluyordu ama böyle iğrenç bir sesi yoktu olsa bilmezmiydim? ama derdimi anlatamadım varmı böyle ses sorunu olan?

ayrıca şunuda belirtmek istiyorum sanki performans düşüklüğü dahi oldu eskisi gibi zıplamıyor.

değişimi yapılan parçalar: Volant ve baskı balata seti

Şükrü hocam bir aksaklık var kırankı kırabilirsiniz alakasız bir volan takdıysanız .Veya montaj hatası var.

derdimi anlatamıyorumki adamlara birkaç servise daha gittim sesi dinlediler debriyaja bas çalıştır doğrusuda o diyorlar. Ama ben hiç basmıyordum ki

yanlış parça olacağını zannetmiyorum sarı kutu içerisinde geldi üzerinde corsa c combo c yazıyordu

hayırlı olsun...1000 km önce volan+baskı balata+bilya değiştirdim ses hep aynı :))) müzk sesini aç :) şanzumandan da gelebilir benimki de aynı senin gibi debriyaj a basınca ses kesiliyor ben bide şanzuman bilyasını değiştrdim tek tarafının hepsini değiştirirsem belki o ses gidecekti yeter dedim artık ne masraf edecem diyorum..bi daha sefere yetkili servis yaptırcam herşey garanti :)))))) yada iyi bi usta bulacaksın...bide şanzuman değiştirisek gider diyorlar bana :)

Opel'in kronik sorunları cidden bayıyor.

1.3 lerde volan problemi,

1.7 lerde mazot pompa beyni ve soketten mazot sızdırma problemi

Genel ccorsalardaki direksiyon kutusu problemi..

Bu sorunlar Mercedes bmw de olsa otomobilelr geri çağırılıp yaptırılır fabrika tarafından...

Opel işte, çok şey beklemek lazım.

volant yorumları diye konu açmıştım bir okuyun isterseniz

ses ilk çalıştırırken mi yoksa çalıştıktan sonra rolantide mi geliyor

çalıştıktan sonra rölantideyken lak lak vuruyor

hayırlı olsun...1000 km önce volan+baskı balata+bilya değiştirdim ses hep aynı :))) müzk sesini aç :) şanzumandan da gelebilir benimki de aynı senin gibi debriyaj a basınca ses kesiliyor ben bide şanzuman bilyasını değiştrdim tek tarafının hepsini değiştirirsem belki o ses gidecekti yeter dedim artık ne masraf edecem diyorum..bi daha sefere yetkili servis yaptırcam herşey garanti :)))))) yada iyi bi usta bulacaksın...bide şanzuman değiştirisek gider diyorlar bana :)

aslında 2010-2011 model combolarda volan sorunu varmı acaba? (corsa ile aynı kasa) yeni şanzıman alıp taksak kurtulurmuyuz ki :D

Geri