Vites topuzu sorunsalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iakgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Vites topuzu sorunsalı?

Ama işte benim ki öyle çizik filan değil öyle olsa umursamam zaten. Resmen bildiğin derisi soyulmuş şekilde sanki bıçak ile yolmuş gibi duruyor  023hm Servisi arayıp sordum komple set olarak değişmesi lazım vitesin o da 500TL dedi bende akabinde yok deve dedim. Bu yüzden sizlere sormak istemiştim sadece topuz kısmının değişimine imkan yokmudur diye?

iakgul link' Alıntı:
Ama işte benim ki öyle çizik filan değil öyle olsa umursamam zaten. Resmen bildiğin derisi soyulmuş şekilde sanki bıçak ile yolmuş gibi duruyor  023hm Servisi arayıp sordum komple set olarak değişmesi lazım vitesin o da 500TL dedi bende akabinde yok deve dedim. Bu yüzden sizlere sormak istemiştim sadece topuz kısmının değişimine imkan yokmudur diye?

Yuh. şanzuman kalacak sadece vites kolu deseydin. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Yuh. şanzuman kalacak sadece vites kolu deseydin. ((:

Doğan walla az bile demişler babamın passat taki vitesin harflerinin orası biraz kabarmış servise sorduk  komple değişiyor 750 TL dediler..

Mutlaka sadece topuz vardır ama servis işte :(

benim aracımdada oldu serviste yapmışlardı istanbul dışında olduğu için götürüp değiştirteceğim ne yazıkki topuzların kaderi bu  dancee

iakgul link' Alıntı:

Doğan ın A.Select e bakınca nedeni belli oluyor; sorun yaşadığınız yere uygulanan yumuşak dokulu kaplama yanlış bir seçim olmuş, muhtemelen ilerdeki makyajlarla birlikte  değişeceğine tanık olacağız.

Ya arkadaşlar garantiden değişmiyorlar mı bunu ? Kullanıcı hatası olarak mı kabul ediliyor. Yani mantık olarak düşününce araçtaki iki bölge çok aktif olarak kullanılan yerlerdir. Biri direksiyon biride vites ?

toplu olarak opele şikayet yazisi mi yassak ayni sorunu yaşadiğimiz için..

çözüm bulunmamış henüz topluca bir mail atılabilir.

Makyaj esnasında bu parçanın yapısı değişmedikce tek çözüm garantiden değişim olabilir.

Oradaki çizikler gittikçe daha kötü bir hal alıyor ve gözüme batıyor.

Geri