vites geçişleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jhmman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jhmman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 99 cd manuel aracımın ısınıncaya kadar 1 ve 2 vitese geçişler çk sorunlu yani resmen kemikli derler ya onun gibi bu sıkıntının astralarda kronik olduğunu biliyorum ama sanki benimki biraz fazla acaba aynı sıkıntıyı yaşayan veya çözüm bulanlar varsa yardımlarını bekliyorum.ayrıca yeni baskı balata değişti,vites kutusu ayarından olabilirmi ?sadece bir fikir...

düşük hızlarda vites küçültürken yavaş davranırsanız devir rölantiye düşer ve soğuk havanında etkisiyle iyice zorlanır dişliler..

3 den 2 ye veya 2 den 1 alırken debriyaja bastığınızda devrin düşmesini beklemeden vitesleri değiştirin..hatta yüksek devirdeyken debriyaja bile basmadan vites küçültebilirsiniz ama bu biraz tecrübe ister..bunu neden yazdım? vitesin devrini ayarlayabilirseniz dişliler birbirine okadar rahat geçerki debriyaja bile gerek kalmaz hareket halinde iken..

arkadaşlar 99 cd manuel aracımın ısınıncaya kadar 1 ve 2 vitese geçişler çk sorunlu yani resmen kemikli derler ya onun gibi bu sıkıntının astralarda kronik olduğunu biliyorum ama sanki benimki biraz fazla acaba aynı sıkıntıyı yaşayan veya çözüm bulanlar varsa yardımlarını bekliyorum.ayrıca yeni baskı balata değişti,vites kutusu ayarından olabilirmi ?sadece bir fikir...
Bor şanzıman katkısı al koydur sonra gel burada bana dua veya teşekkür mesajı yaz.
Saygılar...

Geri