Vites geçisi ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şanzuman yagı !

yapma hocam yaaa :s

Ama benım vites gecişlerinde hiç ses yok silkeleme falanda olmuyo,arka koltukdakı peh hıssetmıyo bıle vıtes gecıslerını.. Ama işte son 2 gündür bi zzorlanma hıssedıyorum,önceden yumuşak hafifce gecerdi şimdi biraz serteşti gibi

Manuel vites olduğunu varsayarak vites ayarlarınızın bozulduğunu ve bunu aracın altında bir vida ayarı ile yapılıp düzeltildiğini basit bir işlem olduğunu belirtmek isterim.

aynı sorun bendede var baskı balata oldugunu acıkcası düşünmüyorum.son iki gündür kendi aracımda acaip bi zorlanma hissediyorum vites geçişlerinde en kısa zamanda baktırmayı düşünüyorum.

sekronmeç olma ihtimali düşük öle olsa araç vitesdende atar debriyajınız sert mi yumuşakmı büyük ihtimalle baskı balatadan olabilir..

Ustana götür bir iki tur atsın. Arkadaşların dediği gibi ya yağın ömrü bitmiştir, ayarı bozulmuş olabilir, ya da baskı balataların ömrü bitmiştir. Balatanın bittiğini debriyajın sertliğinden veya kalkıştan anlayabilirsin ama sanmıyorum sadece geçişler sertleşti diyorsun ya bir iki ayar yapılacak ya da yağ değişecek. Ustana baktır hallederler iki dakikada. Geçmiş olsun.

saolun arkadaslar...

Geri