vites geçiş sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçenlerde arabanın vitesi geri vitese girmedi neyse biraz uğraştıktan sonra girdi daha sonra arabyı park ettik bi işimiz vardı hallettik yaşlaşık 6-7 saat
sonra araba 1ve 2 ye geçmedi 3 vitesde gaza yüklenerek kaldırdık arabyı sanayide gösterdik arabayı lifte kaldırdılar altta bi civata sıktı gevşemiş dedi adam sonra oldu ama şimdi yine 1. vitese zor geçiyor 2 ye takıp geri 1 e takmadan geçmiyor neden olabilir sorunu nasıl çözeriz şimdiden saolun

bende de o 1-2 vitese geçiş biraz zor oluyor geçen götürdüm baktırdım oradaki bir parçanın ya tamiri yada değişmesi gerektiği yönündeydi hangi parça olduğunu hatırlamıyorum ama mutlak bilen çıkar bence gene oraya götürürsen değiştirmek istediğini söyle o yöntemle zor biraz başın gene ağrır

ayarından olabılır

vites kolunu bağlantı yerinden yağlat bakalım.benim arabada 1. vitese zor geçiyordu.serviste yağladılar düzeldi.

vites kolundan deil bj6766 söylediği gibi bi parçadan kaynaklanıyor büyük ihtimalle aynı parçadır

bende de aynı sorun var. gecen krank kecesi değişirken usta bişiler yaptı biraz düzelir gibi oldu. büyük ihtimal yaglamıstır. sende bi göster bakalım.

bi göstereyim bari zor oluyo kalkışlarda falan 2ye takıp tekrar 1 e takmak zaman kaybı

otomatik vites kullanıyorum keyfime bakıyorum:) :D :kop:
şaka bi yana inş masraflı arıza çıkmaz

İnşallah

vites ayarı bozuk ayar yapılması gerekiyor opel özel servise git

Geri