VİTES e İthaf (Fites)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dewilking08' Alıntı:
arkadaşlar uzatmaylım yaws hayat güzel forum güzel çiçekler böcekler ağaçlar kuşlar.....alpasch bu arada amaç türkçeyse seninle ilgili de bişi buldum pek klawye ile ilgili değil sadece bi tane kelime pm de atıorum:D ;)

Cok tesekkür ederim...
Dedigim gibi "Hataliysam Bildir" :)

Bir dahaki sefere dikkat etmeye calisacagim...

eee ben bile bazen hata yapabiliyorum :p

not:alamanci olmami dikkate aliniz lütfen

Türkçeyi çok yerinde kullanıyorsun.yurtdışında yaşayan birine göre Türkçeyi böyle kullanabilmen gayet iyi....ufff böle yazmak zor geldi wlla....:D :alkis: :good:

ilkerce' Alıntı:
Benim zoruma giden birşey yok arkadaşım, amacım konunun tartışmaya dönmesini engellemek. Bunu engellediğim ölçüde başarılı olacağımı düşünüyorum. "Zoruna gitti" kelimesini de bir daha bana karşı kullanmazsan sevinirim.
Beinim kişilerle bir sorunum yok . BU forma emek sarfedilmiş . İyi bir yerlere gelebilmesi için hala sarfediliyor . Malesef şimdiki mesajlarda olduğu gibi.yaklaşımlar çoğu zaman samiyetsiz .Kişi kunun ana temasından bir şeyler çıkaramamış hala ayni hatalar ile linç girişiminde de bulunmaya çalışıyor. Tabi ki bu kapasite meselesi.Amaç bu formun dahada iyi bir yerlere gelmesi ise buna yardımcı olmak hepimizin görevi omalı diye düşünüyorum .Böyle olmaması Kuruluş amacının dışında kalır. :good:

Arkadaşlar dikkat ediyorum da, konu gittikçe çıkmaza giriyor. Kimsenin birbirini kırmaması ve tatsızlık olmaması için affınıza sığınarak konuyu kilitliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri