Vites boşluğu

kullaniciadi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar ;
Vitesimde bi boşluk söz konusu.tokmak saga sola biraz boşlukla hareket ediyor ? ne olabilir olay.Birde geçenlerde vites şanzumana baglanti yerinden çıktı zar zor yerine takabildim. Açaba bu vitesin motor baglanti yerinde mi problem vardir ? fikri olanlara saygilar :P

arkadsım aynı sorun bendede var aracım astrag.gecen servıste ustayla beraber baktık.vites kolunun dipte birlestıgı oval bı yerı var gecme.o zamanla gecme oldugu icn yuvasında asınma oluyo ve hafif saga sola oynama yapıyo.degiştirelim dedim ustaya komple deyısıyomus ve parca fıyatı 400 ytl ve tabi anında vazgectım.yanı bı problem olmaz ama bende oldugu gıbı rahatsız eder,göz zevkını bozar okadar.

haha bu ne yaw herşey ateş pahası.Bende vazgeçtim şimdilik...
Eğer o parçanın ismini cismini numarası özellikle bulabilirsen. y.dişindan bakicam ben.

Bugün aluclardan motorun altindaki topaçın girdiği zamzingolari aldim aksama değiştirecegim sonucu bilakis bildiririm.Ayrica komple kit değiştirmek istersem 400 değil 170 felan alabiliyorsun.ben sadece ilgili kiti 40 ytl e satın aldim.

plastik bir parça bildiğimce .aşınma ile zamanla boşluk yapıyor. dediğin gibi 30-40 liradır en çok diyecektimki almışsın:) Sorunun çözülmesine sevindim.

teşekkürler Respect.. sorunum çözüldü...

astra f e biniyorum ve aynı sorun bendede war vites kolu hoşaf oldu boştamı vitestemi olduğu belli olmuyo lütfen yardım edin ne yapabilirim????