vites bezi nasıl degiştirilir

emrahaydemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese slm astra g arabam 2001 model halıyle vıtesın altındakı sıyah derının tepesı yırtıldı ve aşındı.cok kotu gosterıyo arabanın ıcını.cıkartmaya calıştım ama beceremedım bu bezı nasıl cıkartacagımızı bılen bır arkadaş varsa yardımını beklıyorum:help:

vites topuzu çıkmadan çıkmazsa yaydık çünkü vites topuzu kırılmadan çıkmıoyr diye biliyorum bendede aynı sorun var bende ayakkabı boyasıyla büzelce boyadım şimdilik idare eder ,. sokulurse alırım bir tane .

sökülebiliyor..
daha önceki forumlarda var diye hatırlıyorum.
resimli felan anlatmışlar.
bi aratın isterseniz

ya bezin başladıgı yerden bişe sıkıştırıyo dıye tahmın edıyorum vitesin oldugu konsolu kople acsak olurmu acaba

vites topuzu nunn kırılması diye bi durum yok ben bi çok kez söktüm taktım ayda bir vites topuzu değiştirirdim şimdi en son orjınaline döndüm cevire cevire sağ sol yaparak yukarı doğru çekin körüğü yukarı kaldırarak altta plastik kelepçesi varonu kesip cıkarın körüğü sonrada en yakın dösemeciye gidip diktirin aynın 1o ytl ben elimde kırmızı iple diktim kalıbını cıkarıp çok güzel oldu resimlerini koyabilirim isterseniz

içindeki plastik çerçeveyi kavrayıp içe doğru çekip aynı anda yukarı kaldırınca çıkıyor yan sanayisi de 20 ytl orjinali 70 80 arasıydı sanırım
içinde bi plastik kelepce war onla sabitleniyor okadar. çok basit bi işlem

yalnız ppt dosyanın sonu çok güzel.. kapağı sökmeyi başardım ama korktum geri topladım :)

bu ppt dosyasını hazırlayan abi sanırım elektrik teknikeriydi. 2000model corsa 1,2 si var. ve inanılmaz meraklı ve araştırmacı birisi. okuyorsa eğer saygılarımı ve hayranlığımı sunarım :)

Son düzenleme:
vectrada dip kısımda plastik çerçeve var içe doğru daraltıp yukarı çeker çıkarırsın popuzun üst kısmında plastik kelepçesi var onuda kesiyorsun olup bitiyor ben çıkardık trabzonda bulamadım döşemeciye diktirdim yerine taktım

Geri