vida

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan putrell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

putrell

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Aracı aldığımın 3. günü aracın içinde 6gen dişi kafalı bir vida buldum. ara tara nerden düştüğünü bulamadım. direksiyonun altındaki vidaya benziyor ama boş biyer bulamadım. imalat sırasında fazladan yere düşmüş olabilir mi?şu an Rize'deyim Trabzon'a gidince servise soracağım ama bi problem çıkar mı acaba?

şu an bir sorun yaratmıyorsa önemli değildir, zaten önemli olan vidalar durduk yere düşmezler...

saol kardeş biraz moral oldu valla

gm artık fazladan vida da atıyor içine yedek misali.vidaları genelde yıldız altıgendir.ama yerinide bulmak zor.ne tarafda buldunuz?

gm artık fazladan vida da atıyor içine yedek misali.vidaları genelde yıldız altıgendir.ama yerinide bulmak zor.ne tarafda buldunuz?

şoför mahallinde paspasın üzerinde ya sonradan düştü yada bayideyken karton koymuşlardı kirlenmesin diye o da saklanmasını sağlamış olabilir.
direksiyon milini saklayan bakaliti yerinde tutmaya yarayan vidaya benziyor ama çıkarıp karşılaştırmadım tabi
bu arada 6gen mi tam emin değilim şimdi yalan olmasın...

Son düzenleme:
ustanın iyisi vida artırırmış :D gm de oyle yapmıştır :d

pek sorun olacağını zannetmiyorum.belkide bayide falan düştü, kontrollerini yaparken. kafana takma ama direksiyon dan ses falan gelirse bi kotrol ettirirsin.

eyvallah çok sağolun

ustanın iyisi vida artırırmış :D gm de oyle yapmıştır :d

dedin de aklıma geldi. Rahmetli dedem köstekli saatinden 4 vida arttırıp gene de tıkır tıkır çalıştırmıştı saati. Allah rahmet eylesin...

yedek vida olabilir :)

Geri