vevtra 2.0 gls far sistemi

ibocompany

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
98 model 2.0 gls arabam var ve farın biri çatlak olduğu için değiştiricem. makyajlı kasanın farları bu medelede uyuyormu. bilen varsa bilgi verirse sevinirim.:cool:

Bildiğim kadarıyla uyuyor.Ancak arabanın genel yapısı ile örtüşmeyebiliyor...

alt kısımda boşluk kalıyor

tam oturmuyor boşluk kalıyor. bide bir arkadaş yazmıştı fiş soketleri tutmuyor diye.

gitti gidiyorda çok uygun fiyata bulmuştum iyiki almamışım o zaman. boş yere para vermiş olucaktım ve elimde kalıcaktı.

iyi bir elektrikçiye gidersen uymayan sokete paralel bir hat çekip uyar hale getirir. Tampondaki boşluğa gelince tampon vida deliklerinin altına çift pul koyup bu boşluğuda alabilirsin. Görünüş olarak dersen daha yakıştığını söyleyebilirim tabi bu benim kişisel görüşüm. Esas güzellik aydınlatma şiddeti eski çizgili fara nazaran çok iyi . ben tavsiye ederimm.

sismik' Alıntı:
iyi bir elektrikçiye gidersen uymayan sokete paralel bir hat çekip uyar hale getirir. Tampondaki boşluğa gelince tampon vida deliklerinin altına çift pul koyup bu boşluğuda alabilirsin. Görünüş olarak dersen daha yakıştığını söyleyebilirim tabi bu benim kişisel görüşüm. Esas güzellik aydınlatma şiddeti eski çizgili fara nazaran çok iyi . ben tavsiye ederimm.
tampon olayını haledecegını sanmıyorum

astrammm' Alıntı:
tampon olayını haledecegını sanmıyorum
benim arabada dediğim gibi yaptım problem yokk.

Geri