verilmiş sadakam varmış arkadaşlar az daha araba gidiyordu

çok geçmiş olsun kardeşim

kardeş ne immobilizeri 97 gl vectrada yok adam kablolara hiç dokunmamış anahtarın girdiği yuvayı kırmış içine artık ne soktuysa tornavidamı yoksa başka bişeyinimi şerefsiz anlamadım anahtar yuvasındaki şifreleri dağıtmış çalııştırmış polisin dediği iddaa için bu işi yapanlar var dedi adam iddaaya giriyormuş sen şu jeepi 30 dakika içinde getirirsin getiremezsin diye aklım almıyor aracın çalındığı yerde cam kırıkları yoktu kapıyı kanırtarak açmış bende gece kumandandan çift kitlemiştim içeriden açılmayacak şekilde kanırtmış kapıyı açmış gitmiş kapı kapanınca zannedersem çift kilitsistemi devredeymiş çünkü arabayı otoparka almaya gittiğimizde kapıları kilitliydi ya stop ettirdi kapıyı içeriden açamayınca içeriden camı kırdı ben böyle tahmin ediyorum bizde akşam saatlerinde brokrasiyi yendikten sonra aracı almaya gittiğimizde direksiyon kilitliydi anahtarımda girmiyordu kontağa mecbu o saaatte kimi bulacaksın birini bulduk ben anlarım dedi actı kontağı direksiyon kilidini çözmek için kontağa bağlı bi kelepçe var onu kırdı dağıttı o çalışıtırdık bugun de yaptırdım işte o kelepçe 210 ytl ye maal oldu

Son düzenleme:
tesadüf bu ya geçenlerde de televizyonda izlemiştim haberlerde hiç bir araç fark etmiyor 12 saniye içinde kapıyı açıp aracı çalışıtıryorlardı yani yasalarmız yasa değil ki kardeşim adam yakalansa bile yatmıyor ki tabi yaparlar senin alın terinin ne önemi var devlet için adamı şuç üstü yakalasan dövsen vursan suçlu sen olursun yanlışsam söyleyin

Son düzenleme:
geçmiş olsun

çok sağolun arkadaşlar valla bir an aklımdan neler neler geçmeye başladı o anda gerçekten zor yani bu kadar sıkıntının üstüne devletin bürokrasisi daha beter etti otoparka git ordan teslim kağıdı için karakola git karakol olay yeri incelemeyle seni göndersin geri olay yeri incelemeye ifade ver o evrağı al karakola tekrar gel karakola tekrar ifade ver o evrağı al otoparka gel parayı bayıl arabanı al yani bir an aman bulunmasaydı diyeceğim geldi

birazdan tutanağı ekleyeceğim bilgi ve olayın gerçekliği açısından

çok çok çok geçmiş olsun..

1.mesaja tutanağı ekledim arkadaşlar bilgi için

abi 97 vectra gl de immobilizer yokmu :(

gecmıs olsun sanırım bır daha ıstanbula gıtmezsın

Geri