vergilerin değişmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mkiraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burda TüvTürk veya bu emisyonu ölçüm yapanara iş düşecek o rapor sınırı dahilinde vergi belirlenecek yüksek çıkarsa vergi artacaktır Bakalım daha 2 senemiz var

15 sene kadar evvelden bir anı; O zamanlar çok temiz sayılabilecek Doğan marka bir araca sahibiydik. Aracın muayenesine az bir zaman kaldığı için bir hafta sonu özel serviste emisyon ayarları da dahil olmak üzere aracıma bakım yaptırdım. Hafta içi azalan yakıtı tamamlayarak arabayı muayeneye götürdüm. Araba egzos kontrolünden geçemedi :). Görevliye bu ayarları hafta sonu yaptırdığımı söyleyerek emisyonla ilgili servisten verilen belgeyi gösterdim. Görevli yakıt aldıysan ayarlar bozulmuştur dedi. Madem her yakıt aldığımızda araçların ayarları bozuluyor o zaman ne diye egzos muayenesine giriyoruz ki diye sorduğumda görevli cevap veremedi.

Sağlıklı takip ve kontrollar yapılamadığı sürece kurunun yanında nice yaşlar yanar.

Zenginsen zengin gibi yaşayacaksın. Fakirsen fakir gibi. Parası olmayan ya da eski arabaya binen toplu taşıma araçlarına yönelecek. Sistem kötüye gidiyor. Bunun yanında dizel araçlardan da daha fazla vergi alınacakmış. Vay bu milletin haline..:(

images
images

Acaba hangisi daha bakımlıdır?

Geri