vergi ,muayene , ruhsat yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan özkal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

özkal

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese selam , bu konularda tecrübesizim ,

1- arabanın vergilerini nerden yatıracagım , 2007 nin 2.ci taksidi ödenmedi aracımın 2008 in 1. taksidiyle ödemek için illa vergi dairesine mi gidecegim?

2- arabanın muayenesi 6 ay geçti....yakalanırsam vay halime bunların yanında ruhsatta muayenenin işletileceği yer kalmadı , muayene istesyonundan mı alınacak yeni ruhsat yardımcı olun lutfen?

Şu kaos ortamından çıkarın beni:confused: :confused:

burak ayıp sana sanayici adamsın.neyse. öncelikle geçmiş borcunu yeğenbey vergi dairesine gitmen gerenkiyor. çünkü bankalarda faizler çıkmıyo bazılarında çıkıyo oda tam çıkmıyo. ayrıca ruhsatın sayfasınıda emniyetten alacaksın. bunları yapamazsan gel yanımada bizim takipçi var halletsin.

bankaların internet şubelerinden de yatırabilirsin vergilerini

vergi borcuna bişey diyemem ama ruhsat için önce ek-1 denen bişey dolduruyosun muameleci yada muayene istasyonundan bununla beraber muayenesini yaptırıp aracın kayıtlı olduğu trafik tescilden yeni ruhsat sayfanı alıyorsun daha bugun muameleciye sordum 330 ytl dedi + vekalet ücreti notere yada kendin biraz uğrasıyormussun aynı sorun bendede var :)

bankalardan ödeyebilirsin vergi borcunu internet bankacılıgınız varsa buradan da yapabiliyorsunuz

Dünya para gitti benim de geçmiş olsun

evet ek-1 alman şart o da trafikten sen uğraşmazsan ver muameleci hallettsin
vergi borcu da kolay sen gandıden haber ver gıt vergı daıresı alır burak offf offff daha ben de ılk taksıdı yatırıcam

cengiz hoca senin model kaç

ben 84 milyon ödedim 6 aylık

Geri