Veee Vectramın Son Hali Bakalım Ne Düşüneceksiniz :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlt_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mlt_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
...

Son düzenleme:
birazcık havadamı duruyor spor yay lazım gıbı onun dısında gercekten gzl masallah :)

araç beyaz camlar siyah jantların da siyah olması lazım gibi geliyor bana pantolon kemer davası gibi :):)

Maşallah ama acil basılması gerekiyor bence

aracı yere bas bas diyenlere sakın aldırma o hatayı ben yaptım sen yapma :) :) :) bu arada araçta boya koruma varmı ?

çok güzel kazasız belasız kullan, birşey soracağım sis lambaların aydınlatmasından memnunmusun yani kısa far kadar aydınlatıyor gibi görünüyor ki böyle birşey arıyorum, malum cdx in farları yok gibi birşey.

jantlar yakışmış bir de kapı direklerine siyah mat folyo çektirirsen daha şık durur usta

Maşallah kazasız belasız kullanın. Benimde görüşüm yere basılması.

Maşallah AMA acil basılması gerekiyor bence
yere basma olayı benım ıcın sıkıntı su durumda bıre konfor az gelıyor bana helezon yayı takmam sevmiyorum çünkü
jantlar yakışmış Bir de kapı direklerine Ha mat folyo çektirirsen daha şık Durur usta
kapı dıreklerınıde nısanda folyo cekecem havalar malum bıraz daha ısınsın dıe beklıorum arabada boya koruma var
Çok güzel kazasız belasız kullan'ı, birşey soracağım sis lambaların aydınlatmasından memnunmusun Yani kısa kadar Kadar aydınlatıyor hazırsındır görünüyor ki boyle birşey arıyorum, farları yok hazırsındır birşey de malum cdx.
sislerim gayet güzel aydınlatıyor çok memnunum 8000 k xenon var
araç beyaz camlar siyah jantların da siyah olması lazım gibi geliyor bana pantolon kemer davası gibi :):)
kardeş çok çirkin görüntü verdi jantları alırken benım aklımdakıde oydu ama yakışmadı

Son düzenleme:
Güzel olmuş..vectracıların jantlarını yenilemesi hoşuma gitti fikir ediniyoruzz :D
Şimdi yere bas diyeceğim , basma sürtüyor :D (tecrübesi bende :)
İki ucu ....... değnek hesabı yapacak bişey yok gibi..yay kessen ayrı bir dert kesmeyip spor yay taksan ayrı dert..
18 leri takdım orijinal yaylarla zıpkın gibi sıkıntı yokdu rahat rahat dolaştım,ne sürtme ne bişiy..Yaylardan sonra vızt,vırzt,cııızzz sonra içinnn cızzz edio dahada yavaşlıyosun :D
Ama araçtan inip bakıyorum,görüntü beni cezbediyor yahu napim diyorum..
Sözün özü,yayı takarsan jantlarını iki kat daha çok seversin,ama hep tedirgin olursun !
Yok takmazsan nasıl düşse diye dolanır durursun..Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..

Geri