vee yeni aracımda ufak tefek ilk sorunlarm

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
6000kmde golf aracım war.ilk sorunu çıktı.araç dururken bazen 1. vitese ya da geri witese geçmiyor.senkromeçlerle ilgili bi sorun anlayabildiim kadaryla.dier sorunum ise durduktan sonra kalkarken bazen arabadan tak die bi ses gelio derinden, sanki azck da bi darbe hssi allıorum ayaklarımdan.bi de hızım çok yüksek olmadıı sürece vites küçülttüümde ayağımı debryajdan çekerken 3 kere ileri geri silkeleme yapıyor.serwise göndercem ama gitmeden önce ne olduunu merak ettim....

debriyajdan hızlı bi şekilde çekersen silkeler araba.

sorunu öğrenince tekrar yazarsan bnmde sıkıntılar war aynı şekilde 2 kere sormayı unutup döndüm geriye:) debriyaj btik aks yada kulaklardan die düşünüyorm ama

opel astrada ve başka kullandığım araçlarda falan yoktu böle bi silkeleme vites düşürürken.yazarım da serwise 1buçuk haftadan önce uurayamicam.senkromeç sorunu tsi'larda kronikmiş bunu da örenmiş oldum internet yoluyla(witese geçmeme sorunu)...

Neredeyse aynı problemleri yaşıyorum... Onun için cebaım yok. Acını paylaşıyorum arkadaşım :)))))

tak sesi ve silkeleme aks iç kafalardan olabilir..

opel al opel al

gidişte bi problem yok.ama 1 ve 2. wites debriyajdan çekerken ayağımı tam kawrama sırasında çıkarıoo sesi.opel astra hb tsi olsaydı almaz mıydım yaffs:D

motor kulaklarında problem yoksa aks iç kafaları o sesin kaynağı, benimkilerde bozuk biras yaptıracam yakın zamanda..

6000kmde golf aracım war.ilk sorunu çıktı.araç dururken bazen 1. vitese ya da geri witese geçmiyor.senkromeçlerle ilgili bi sorun anlayabildiim kadaryla.dier sorunum ise durduktan sonra kalkarken bazen arabadan tak die bi ses gelio derinden, sanki azck da bi darbe hssi allıorum ayaklarımdan.bi de hızım çok yüksek olmadıı sürece vites küçülttüümde ayağımı debryajdan çekerken 3 kere ileri geri silkeleme yapıyor.serwise göndercem ama gitmeden önce ne olduunu merak ettim....

Ses aks kafalarındandır, boşluk vardır.
:good:

Geri