vectrası lpgli olana arkadaslar aracınız ne kadar yakıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaç derecede geçiyor lpg ye Tuygar bey, nasıl ayarladınız benimki atiker italyan fast sistemi.

Merhaba
vectra b GT 98 model. Tüp BRC fast. Benzinle lpg yi ayırt etmek oldukça zor. Bu durumda gaz fiyatı 2.33 şehir içi 0,285 yakıyor. şeir dışı 100-120 arası gidişte 0,235 yakıyorum. Dediğim gibi yarışırken bile arabayı benzine çekmiyorum. Gazda okadar performanslı.

arkadaşlar bir ricam olacak; siz tecrübelisiniz LPG hususunda.. bizde vectra B2 1.8 AT var. tüp taktırmayı düşünüyoruz ve fakat günlük -benzinin aşırı pahalılığından sebep mecburi minimum mesafe kadar - 5 km si yokuş yukarı olmak kaydıyla 10 km yol yapıyoruz. bakımları yapılmış bir Vectra 1.8 AT nin LPG + BENZİN sarfiyatı ortalama olur?
Kendini ne zaman amorti eder bunu hesaplamak istiyoruz..
saygılarımla

arkadaşlar bir ricam olacak; siz tecrübelisiniz LPG hususunda.. bizde vectra B2 1.8 AT var. tüp taktırmayı düşünüyoruz ve fakat günlük -benzinin aşırı pahalılığından sebep mecburi minimum mesafe kadar - 5 km si yokuş yukarı olmak kaydıyla 10 km yol yapıyoruz. bakımları yapılmış bir Vectra 1.8 AT nin LPG + BENZİN sarfiyatı ortalama olur?
Kendini ne zaman amorti eder bunu hesaplamak istiyoruz..
saygılarımla

Benim araçta sizin araca benzer 1997 vectra 2000 cc aut. gittiğimiz yolda benzer toplam gidiş geliş 22 km
kış aylarında 1 km sabah 1 km akşam benzinle gidiyorum geri kalan 20 km lpg ile 20 km x (son zamla) 290 krş = 5,80 tl
2 km x (son zamla) 500 krş = 1,00 tl
Karışık ortalama 3,09 kuruşa geliyor ben çoktan amorti ettim çokda memnunum sistemim brc my07
ama sizinki toplam 10 km ise çok kısa zamanda amorti etme şansı düşük.

aracım 1999 vectra B CD 2.0 lpg de şehir içi 235 yakıyor şehirler arası 190 yakıyor aracım otomatık vıtestır.

36 litre gaz ile ş.içi 250 ş.dışı 450 km yol yapıyorum Vectra CDX 2.0 motor,
agrasif kullanım da

Aracım 98 model Vectra 2000 cc GLS : Şehir içi ; 10 - 10,5 lt civarı LPG yakıyor. BRC ustalarına falan sorduk gayet güzel dediler. Bazı forumlardan arkadaşlarda o şekilde söylediler.. Bakalım inşallah dağıtmaz kendini :D

Sistem : BRC

Geri